Brad Pitt si Angelina Jolie au fost desemnati cuplul anului 2007 de catre revista Us Weekly. Cei doi, care au impreuna trei copii adoptati - Maddox (6 ani), Pax (4 ani) si Zahara (2 ani) - si o fetita biologica, Shiloh (18 luni), au fost urmati in clasament de Tom Cruise si Katie Holmes.

Un citittor al revistei Us Weekly a declarat: "Fie ca ii iubim sau ii uram, Brad si Angelina formeaza cuplul cel mai popular de la Hollywood. Ea i l-a "furat" lui Jeniffer Aniston pe Brad si a format impreuna cu acesta o familie demna de invidiat. Cei doi se iubesc foarte mult. Un alt lucru de apreciat este faptul ca ambii isi gasesc timp pentru carierele lor si ca se ocupa si de ajutorarea celor nevoiasi.".

De curand, Brad a sustinut faptul ca nu doreste sa aiba copii cu altcineva in afara de Angelina Jolie, spunand: "Consider ca Angelina este cel mai frumos cadou pe care il pot oferi copiilor mei. Ei au o mama fantastica.". Pe de alta parte, Angelina a declarat: "Brad este foarte dragut atunci cand se joaca cu cei mici. Ii sclipesc ochii atunci cand ii invata pe Mad sau pe Pax ceva nou sau cand ii vede razand. As putea sa stau ore intregi sa ii privesc cum isi petrec timpul impreuna.".