Liza Minneli s-a prabusit pe scena in timpul unui concert in Suedia si a fost transportata la scurt timp dupa aceea in Statele Unite pentru a fi supusa unor analize medicale, urmand a i se prescrie un tratament, potrivit organizatorilor concertului. Cantareata a sustinut miercuri un concert de Craciun in Goteborg, al doilea oras ca marime din Suedia, insa s-a prabusit in momentul in care a dorit sa paraseasca scena, informeaza examiner.com.

Purtatorul de cuvant al organizatorilor concertului, Zlakto Nedanovski a declarat: "Cand a dorit sa coboare de pe scena, s-a prabusit. A fost imediat dusa la hotel, unde o astepta un medic.". Acesta a mai spus ca Minnelli a plecat la scurt timp in Statele Unite, in urma sfaturilor primite de la medicii de acolo. "Echipa ei a hotarat ca cel mai bine pentru Lisa este sa plece cat mai reprede in Statel Unite. ", a declarat Nedanovski, care a mai specificat ca nu stie ce diagnostic i-a fost pus canteretei. "Se simtea putin ametita inainte de a urca pe scena, insa a dorit ca spectacolul sa aiba loc chiar si in aceste conditii.".

Purtatoarea de cuvant a lui Minnelli, Liz Rosenberg a confirmat faptul ca artista a spus inainte de concert ca ameteste si ca i s-a facut rau pe parcursul show-ului. "Din cauza ca s-a simtit rau, Minnelli nu a putut sa isi incheie concertul si a fost dusa imediat de catre managerul ei la hotel. Medicul ei a sfatuit-o sa se intoarca cat mai repede in New York pentru a-i face analize.".

Managerul cantaretei, Gary Labriola a declarat: "Nu stim inca ce s-a intamplat si suntem cu totii foarte ingrijorati.".

Liza Minelli a castigat un premiu Oscar si unul Golden Globe pentru interpretarea din filmul "Cabaret" (1972). De asemenea, artista a mai castigat premiul Emmy pentru "Liza with a Z" (1972) si doua Premii Tony in 1974 si 1978.