"Daca ceva din ce spun, te sperie, te rog, nu te panica pentru ca am tendinta sa devin prea emotional", este unul dintre randurile pe care le-a scris rapperul Tupac in scrisoarea de dragoste adresata unei colege de-alea sale de la cursurile de teatru. In scrisoare rapperul american noteaza si despre admiratia sa pentru cantaretul Prince. Scrisoarea a fost scrisa in 1988, a fost scoasa la licitatie si este estimata la 35.000 de dolari, potrivit TMZ.

HotNews.roFoto: Hotnews

"As u will soon find out, I do not spare words, I say what I feel. So if something I say scares u please don't panic because I tend 2 get over emotional"/ "Dupa cum vei afla in curand, nu crut cuvintele, ci spun ceea ce simt. Asa ca daca ceva din ce spun, te sperie, te rog, nu te panica pentru ca am tendinta sa devin prea emotional", sunt cateva dintre randurile scrise de Tupac.

Scrisoarea de dragoste, dar si raspunsul fetei, pe care Tupac a poreclit-o Beethoven, sunt puse in vanzare de casa de licitatii Moments In Time. Se asteapta ca pretul documentelor sa atinga suma de 35.000 de dolari.

In aceeasi scrisoare rapperul si-a marturisit si admiratia pentru celebrul cantaret Prince.

"We have so much in common. We both love Prince, we've both had out hearts broken and we both love candles" / Avem atat de multe lucruri in comun. Ne place Prince, amandoi am avut inimile frante si amandurora ne plac lumanarile".

"Want u to know that u can tell me anything and if u ever need a shoulder 2 cry on, you can cry on mine/ Vreau sa stii ca poti sa-mi spui orice si daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi, poti sa te bazezi pe mine", a mai scris Tupac.

Cunoscut sub numele de 2Pac, Tupac Makaveli sau doar Pac, acesta a intrat in Guinness Book of World Records ca fiind rapperul cu cele mai multe vanzari de albume din lume, peste 120 de milioane, dintre care 65 de milioane doar in America.

Tupac este cunoscut pentru sustinerea egalitatii rasei si egalitatea economica, cunoscut de asemenea si pentru descrierea in detaliu a violenței, abuzul de droguri si numeroasele lui conflicte cu legea.

Se spune ca Tupac Shakur a fost impuscat de cinci ori dintr-o masina, pe 7 septembrie 1996, chiar dupa ce rapperul participase la un meci de-ale lui Mike Tyson. Initial, rapperul a supravietuit impuscaturilor, insa sase zile mai tarziu, a incetat din viata, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, la varsta de 25 de ani, pe 13 septembrie 1996.