Actorul Charlie Sheen este cuprins intr-un studiu desfasurat de Administratia americana a produselor alimentare si medicamentelor. De doua luni el testeaza un nou tratament impotriva HIV, relateaza miercuri 20minutes.ch, citat de Agerpres.

Artistul, care a dezvaluit la televizor ca este seropozitiv in noiembrie 2015, a precizat ca administrarea noului medicament este supervizata de cercetatori autorizati de institutia mentionata. Pana in prezent gaseste doar lucruri bune in tratament. In loc sa ia mai multe pastile pe zi, Charlie Sheen ia una singura pe saptamana. Marele avantaj este, potrivit lui, disparitia efectelor secundare.

"Nu mai am nici dureri de cap, nici probleme cu stomacul. Cred cu adevarat ca este viitorul tratament impotriva HIV", a declarat el la postul Extra. In afara de noul medicament, fostul erou din "Doi barbati si jumatate" si-a schimbat total stilul de viata. "Fac miscare, tin regim si nu ma mai imbat. Pur si simplu m-am trezit intr-o zi spunandu-mi ca merit mai mult", a marturisit el.