Primul extras pe single de pe albumul solo al lui Dan Balan, “The Power of Shower”, piesa “Crazy Loop (Mm-Ma-Ma)”, a ajuns pe locul 1 in Romanian Top 100, la numai o saptamana dupa ce cucerise locul 2 in acelasi calasament.

Acest sfarsit de an rasplateste pe deplin munca depusa de artist, in primul rand prin faptul ca a lansat de curand primul sau proiect solo, intitulat “The Power of Shower”, dar si pentru ca single-ul de debut, “Crazy Loop (Mm-Ma-Ma)” are un succes nebun la public.

“Este o mare bucurie pentru mine ca primul single promovat de pe album a ajuns pe locul 1! Imi amintesc de primul mare succes O-zone in Romania, piesa "Despre tine" care, la fel ca si Crazy Loop astazi, dupa 7 saptamani era pe locul 2, iar dupa 8 saptamani urca pe locul 1 in RT100. E aceeasi nebunie ca si atunci, si in Romania si in Moldova si nu pot decat sa sper ca al doilea single de pe albumul “The Power of Shower” o sa placa publicului cel putin la fel de mult cum a placut ‘Dragostea din Tei’”, a declarat cantaretul, potrivit unui comunicat de presa.