Rapperul american Snoop Dogg si Martha Stewart vor prezenta o emisiune de gatit pe VH1. Emisiunea va avea premiera in toamna, se va numi "Martha & Snoop's Dinner Party" si va include, printre altele, discutii amuzante cu celebritati, interviuri si momente culinare, potrivit Variety.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, in fiecare saptamana scriitoarea, producatoarea si realizatoarea de emisiuni TV, Martha Stewart, si Snoop Dog vor invita mai multi prieteni celebri la cina.

"La cina noastra vom exemplifica fascinatia Americii pentru feluri de mancare, distractie si vedete. Martha & Snoop's Dinner Part va recrea concursurile de mancare traditionala in unele noi, intr-o modalitate haioasa", explica Martha Stewart.

"Eu si Martha avem o legatura speciala. Vom gati, vom bea si ne vom simti bine alaturi de prietenii nostri speciali. Abia astept sa vedeti cum ne vom intelege", completeaza Snopp Dogg.

Rapperul a mai gatit cu Martha in 2008 cand a fost invitat intr-o emisiune moderata de aceasta. Atunci cei doi pregatit piure de cartofi.

Chris McCarthy, presedintele companiilor VH1 si Logo TV, se declara foarte incantat sa lucreze cu doua dintre cele mai populare vedete.