Actrita americana originara din Africa de Sud Charlize Theron a renuntat la sport pentru a interpreta mai bine rolul sau din filmul ''Tully'', o comedie de familie a regizorului Jason Reitman. Consecinta - actrita, in varsta de 41 de ani, s-a ingrasat cu 15 kilograme, potrivit Daily Mail, citat de Agerpres.

Aceasta luare in greutate nu are nimic de-a face cu Sean Penn, respectiv cu ruptura relatiei lor, singuratatea, depresia..., comenteaza portalul madame.lefigaro.fr. A facut-o pentru a o ajuta in rolul noului film al lui Jason Reitman, ''Tully'' ￯ povestea unei mame a trei copii, inclusiv un bebelus (de unde cresterea substantiala in greutate), care tese o prietenie profunda cu bona Tully.

Este pentru a doua oara cand Charlize Theron lucreaza cu regizorul Reitman, dupa ''Young Adult'' (2012), o alta comedie, drama, pe tema maternitatii.

Kilogramele in plus i-au adus un Oscar in 2006, pentru rolul ei din filmul ''Monster'', regizat de Patty Jenkins, pentru care s-a ingrasat 15 kilograme, aminteste madame.lefigaro.fr.