Actorul Robert De Niro l-a criticat in termeni duri pe Donald Trump intr-o inregistrare video, difuzata vineri in emisiunea de televiziune "The Kelly File", prezentata de Megyn Kelly, si le-a dezvaluit telespectatorilor americani ca i-ar placea sa ii aplice politicianului republican "un pumn in fata", informeaza News.ro citand revista Variety.

HotNews.roFoto: Hotnews

Remarca lui De Niro a fost facuta intr-o inregistrare video produsa de Anonymous Content, care realizeaza o serie de interviuri scurte cu diverse personalitati americane, intitulata #VoteYourFuture, prin care cetatenii din Statele Unite sunt indemnati sa mearga sa voteze la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Tom McCarthy, regizorul clipului in care apare Robert De Niro, l-a intrebat pe celebrul actor: "Care sunt lucrurile de care iti pasa?".

Discursul anti-Trump rostit de Robert De Niro a fost atat de virulent, incat producatorii acestui proiect au decis ca fragmentul in cauza nu putea fi inclus in campanie, care se doreste nepartinitoare. Insa inregistrarea a fost oferita producatorilor show-ului TV prezentat de Megyn Kelly si a fost publicat, de asemenea, vineri, pe retelele de socializare.

In acea inregistrare, Robert De Niro spune ca Donald Trump este "strident de prost", "un derbedeu" si "un artist de rahat".