Cantareata Andreea Balan, care face parte din juriul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzata de Antena 1, a devenit mama pentru prima data, duminica, anunta News.ro. Andreea Balan a nascut, la o clinica privata din Capitala, o fetita pe care o va numi Ella.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Sunt in lacrimi de bucurie, e cea mai fericita zi din viata mea", a scris Andreea Balan pe Facebook.

Medicul cantaretei, Elena Voiculescu, a spus ca nou-nascutul a avut la nastere o greutate de 3,2 kilograme si o lungime de 49 de centimetri. "A fost o operatie perfecta, iar Ella e cea mai frumoasa fetita din lume si cea mai vocala, cu siguranta. Scorul Apgar este 10, Ella are 3,270 de grame si 49 de centimetri", a precizat medicul.

Cantareata Andreea Balan are o relatie cu actorul George Burcea, tatal bebelusului nascut duminica.

Andreea Balan s-a nascut pe 23 iunie 1984 la Ploiesti si este o cantareata de muzica pop si dance, care a devenit cunoscuta ca membra a formatiei Andre, in cadrul careia a activat intre anii 1998 si 2001 si a lansat sapte albume. Formatia a primit in 2002 patru discuri de platina si unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vandute.

Dupa destramarea formatiei Andre, cantareata Andreea Balan a lansat pe 23 iunie 2002 primul album solo, "Te joci cu mine". De atunci, a lansat inca cinci albume si 20 de videoclipuri.

In 2007 a participat la emisiunea "Dansez pentru tine", unde s-a clasat pe locul intai. Alaturi de acelasi partener, Petrisor Rudge, a participat si la varianta internationala a emisiunii, in Mexic, unde s-a clasat pe locul al doilea.