Actorul Jim Carrey este dat in judecata de mama fostei sale iubite, Cathriona White, care s-a sinucis in iulie anul trecut cu o supradoza de medicamente. Potrivit acesteia, actorul ar fi avut un rol decisiv in moartea fiicei sale, informeaza Agerprez, citand UPI.com.

Jim CarreyFoto: Agerpres

''Lui Jim Carrey ar trebui sa-i fie rusine pentru ce i-a facut fiicei mele'', a indicat Brigid Sweetman, mama lui White.

''Si ar trebui sa-i mai fie rusine pentru felul in care a folosit avocatii de la Hollywood pentru a-l defaima pe Mark, sotul lui Cathriona White in speranta ca nimeni nu-l va acuza pentru ce a facut el'', a mai adaugat Sweetman.

Acuzatiile lui Sweetman vin in intampinarea unor declaratii mai vechi de-ale lui Mark Burton, fostul sot al Cathrionei, care pretinde ca aceasta a contactat trei boli cu transmitere sexuala de la Carrey, actorul mintind apoi in legatura cu problemele medicale pe care le avea.

O sursa din anturajul lui Jim Carrey a explicat ca White se despartise de sotul sau, Mark si ca avea de gand sa depuna cererea de divort in luna decembrie a anului trecut.

Brigid Sweetman sustine ca Jim Carrey a fost cel care i-a furnizat lui Cathriona White supradoza fatala.

''Este de inteles ca o mama care si-a pierdut fiica va cauta pe cineva pe care sa-l invinovateasca de cele intamplate'', a spus Martin Singer, avocatul lui Jim Carrey, adaugand ca Brigid Sweetman isi directioneaza supararea la adresa lui Carrey, urmand aceeasi cale intunecata ca si Mark Burton, sotul lui Cathriona White.

Luna trecuta Mark Burton a inaintat o plangere in justitie impotriva lui Carrey, actorul spunand despre actiunea respectiva ca este un abuz.

''Sper ca in viitor, cat de curand, oamenii vor inceta sa profite de pe urma acestui eveniment si sa o lase sa se odihneasca in pace'', a spus actorul.