Cantareata americana Janet Jackson, sora mai mica a megastarului Michael Jackson, supranumit "regele muzicii pop", a confirmat ca este insarcinata cu primul ei copil, la varsta de 50 de ani, dupa ce informatia a aparut deja de cateva luni in mai multe tabloide americane, informeaza News.ro, citand bbc.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ii multumim lui Dumnezeu pentru binecuvantarea noastra", a spus artista pentru revista People.

Speculatii despre sarcina cantaretei au aparut in luna aprilie, cand Janet Jackson a amanat turneul mondial "Unbreakable", spunand ca vrea sa se concentreze pe planuirea unei familii cu sotul ei, Wissam Al Mana.

Intr-o inregistrare video publicata pe Twitter, Janet Jackson si-a anuntat fanii ca amana turneul mondial pentru ca "a intervenit o schimbare neasteptata".

"M-am gandit ca este important ca voi sa fiti primii care afla. Sotul meu si cu mine planuim o familie. Va rog sa incercati sa intelegeti ca este important sa fac asta acum. Trebuie sa ma odihnesc, acesta este ordinul medicilor", a spus artista.

In acel mesaj video, publicat pe 6 aprilie, artista si-a asigurat fanii ca se simte bine si ca va reveni pe scena.

"Nu va uit nici pe voi. Imi voi continua turneul imediat ce voi putea sa fac acest lucru", a explicat Janet Jackson.

Artista a fost observata recent in Londra in timp ce facea cumparaturi pentru copil.

"Este foarte entuziasmata de sarcina ei si se simte foarte bine", a spus o sursa apropiata familiei Jackson, pentru revista People.

Janet Damita Jo Jackson s-a nascut pe 16 mai 1966, in orasul Gary, statul Indiana din Statele Unite ale Americii, artista fiind cel mai tanar copil al familiei Jackson.

Cantareata este singurul membru al familiei Jackson, cu exceptia fratelui ei Michael Jackson, care a avut succes in industria muzicala. Discurile lansate de Janet Jackson s-au vandut peste 160 de milioane de copii pe plan mondial.

Janet Jackson a revenit in topurile Billboard, anul trecut, cu cel de-al 11-lea album de studio, "Unbreakable". Ea s-a casatorit in secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana in 2012 si a confirmat aceasta casatorie abia in 2013. Janet Jackson a mai avut doua casnicii, cu muzicienii James DeBarge, in perioada 1984 - 1985, si cu Rene Elizondo, in perioada 1991 - 2000, fara sa aiba copii.