Actorul Tom Hanks l-a catalogat, joi, la Roma, pe candidatul republican la alegerile pentru Casa Alba, Donald Trump, drept ''un balon egocentric si simplist'' si l-a comparat, in gluma, cu fostul premier italian Silvio Berlusconi. Hanks a precizat ca daca Trump va castiga alegerile, va fi o "zi intunecata pentru planeta", informeaza Agerpres citand AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul Tom Hanks, prezent la Festivalul de Film de la Roma in cadrul caruia a primit un premiu pentru intreaga sa cariera, l-a comparat intr-o conferinta de presa pe Donald Trump cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, imitandu-i pe jurnalistii care-i adresau intrebari.

''Tom, Tom, te rog. De ce Trump? De ce?', iar eu am spus: 'Pentru acelasi motiv pentru care voi sunteti italieni. De ce Berlusconi? De ce?'', a glumit Hank cu jurnalistii prezenti in sala.

Intrebat ce se va intampla daca totusi Donald Trump va castiga alegerile, Tom Hanks a spus ca in acest caz ''va fi o zi intunecata pentru planeta''.

In ceea ce priveste inregistrarea din 2005 in care Donald Trump vorbeste in termeni vulgari despre femei, care a fost facuta publica recent si pentru care magnatul s-a scuzat spunand ca a fost o ''discutie de vestiar'', Hanks a declarat ca se simte ofensat ca barbat.

''Sunt ofensat ca barbat. Nu sunt ofensat ca sot sau ca tata; sunt ofensat ca tip. Nu e corect la munca. Nu e corect in vestiar. E gresit. Punct'', a declarat Hanks completand ca Trump "era la munca. Nu era intr-un vestiar''.

De asemenea, vedeta a mai spus ca politica este ''un circ'' si o ''lupta cu pumnii'' spunand ca ''trebuie mereu sa votezi pentru cum vrei sa arate viitorul''.

Si actorul Robert De Niro l-a criticat in termeni duri pe Donald Trump intr-o inregistrare video in care spune ca i-ar placea sa ii aplice politicianului republican "un pumn in fata", numindu-l "derbede", "strident de prost" si un "artist de rahat".