Anul 2007 a fost plin de evenimente mondene, unul mai surprinzator ca celalalt. De multe ori, atat vedetele internationale, cat si cele autohtone, au reusit sa surprinda publicul prin deciziile luate si prin faptele lor. De asemenea, in acest an cateva personalitati au plecat in lumea celor drepti, lasand un mare gol in sufletele milioanelor de fani.

Mari pierderi ale anului 2007

Florian Pittis a incetat din viata pe data de 7 august. "Motu" a facut parte in perioada 1992-2000 din grupul Pasarea Colibri, dupa ce se facuse cunoscut la Cenaclul Flacara, impreuna cu Anda Calugareanu si Dan Tufaru. Interpret de muzica folk, actor de teatru si film, compozitor si producator de radio, Pittis si-a castigat un nume inca din perioada comunista. Sub conducerea lui Ceausescu, el a jucat scene cu puternic substrat anticomunist in piesele Teatrului Lucia Sturza-Bulandra, unde a colaborat cu unii dintre cei mai reputati regizori romani.

Adrian Pinteaa decedat pe data de 8 iunie. Pintea s-a facut remarcat in principal in teatru, atat ca actor, dar si ca scenarist. El a facut parte din galeria marilor actori romani care au facut istorie din orice rol.

Octavian Paler este unul dintre scriitorii de mare calibru ai Romaniei. Prozator, eseist si jurnalist prodigios, Paler va ramane in istoria literaturii prin volume precum Umbra cuvintelor, Viata pe un peron, Scrisori imaginare, Rugati-va sa nu va creasca aripi, Don Quijote in est si Polemici cordiale. Scriitorul s-a stins din viata pe data de 7 mai, in urma unui stop cardiac.

Luciano Pavarotti, legenda a muzicii de opera, a incetat din viata pe 6 septembrie. Tenorul a fost singurul cantaret de opera care a vandut mai mult de 100 de milioane de inregistrari si va ramane cunoscut mai ales datorita concertelor sustinute alaturi de Placido Domingo si Jose Carreras.

Deborah Kerr, cunoscuta drept "trandafirul englezesc de la Hollywood", a decedat la varsta de 86 de ani. Actrita a debutat pe marile ecrane in lungmetrajul "Major Barbara" (1941), cunoscand mai apoi adevaratul succes la Hollywood, cu roluri extrem de diverse: guvernanta, in "The Innocents" (1961), calugarita, in "Heaven Knows, Mr. Allison" (1957), femeie mondena, in "Bonjour tristesse" (1958) sau sotie furioasa, in "The Arrangement" (1969).

Paris Hilton in inchisoare

Mostenitoarea lantului hotelier Hilton, Paris, (26 de ani) si-a petrecut cateva zile dupa gratii, intr-o inchisoare din Los Angeles. Paris Hilton a primit aceasta pedeapsa dupa ce a fost surprinsa de politisti ca a condus in timp ce avea permisul suspendat.

Britney Spears a piedut custodia copiilor

Un judecator din Los Angeles a decis sa-i retraga lui Britney Spears custodia celor doi copii in favoarea fostului sot, Kevin Federline. Decizia Curtii Supreme din Los Angeles a fost luata dupa ce Britney nu s-a prezentat la consilierul pe probleme de droguri, a refuzat sa faca analizele care ar fi putut dovedi daca s-a drogat sau nu si nu s-a inscris la cursurile de educatie familiala.

Lindsay Lohan a facut sex in toaleta clinicii de reabilitare

Lindsay Lohan a facut sex cu un om de afaceri insurat in toaleta clinicii de realibitare.

Trupa Spice Girls s-a reunit

Trupa Spice Girls s-a reunit si a organizat un turneu de revenire la sfarsitul acestui an. Turneul include concerte in orase precum Los Angeles, Las Vegas, New York, Londra, Koln, Madrid, Beijing, Hong Kong, Sydney, Cape Town si Buenos Aires.

Sex cu Iri si Moni in restaurant

In luna octombrie a fost facut public un clip, filmat prin gaura cheii intr-un restaurant, in care apare Monica Columbeanu care ii face sex oral sotului sau, Irinel.

Chivu a anuntat ca se casatoreste cu Elisei

Fotbalististul care a facut furori in ultimii ani, a hotarat in acest an sa-si puna pirostriile cu Adelina Elisei. Prezentatoarea stirilor sportive a declarat in decembrie pentru o publicatie italiana: "Dupa meciul dintre Inter si Atalanta, am ajuns in camera de hotel. S-a asezat in genunchi si mi-a cerut, ca in filme, sa-i devin sotie. Apoi mi-a dat inelul".

Andreea Marin a devenit mama

Zana Surprizelor a nascut prin cezariana sambata, 15 decembrie, o fetita perfect sanatoasa. Micuta se numeste Ana Violeta si a cantarit la nastere 3,250 kilograme.

Nicolas Sarkozy are o relatie cu Carla Bruni

La doua luni de la divortul de Cecilia, Nicolas Sarkozy a fost fotografiat alaturi de cantareata Carla Bruni. Fostul model a confirmat ca are o relatie cu presedintele francez.

Beyonce s-a casatorit

Beyonce si Jay Z, s-a casatorit in secret la Paris in luna decembrie. Se pare ca rapperul, in varsta de 38 de ani, a cerut-o de sotie pe renumita cantareata in luna mai a acestui an, in timpul unei calatorii.