Tehnicianul Olivier Rochette, fiul unuia dintre fondatorii companiei Cirque du Soleil, a fost victima unui accident fatal, petrecut pe scena, informeaza bbc.com, citat de Mediafax.

Tehnicianul Olivier Rochette a murit marti, lovit de un lift telescopic, folosit in reprezentatiile de circ. In varsta de 43 de ani, Olivier Rochette facea ultimele pregatiri pentru spectacolul "Luzia" ce urma sa se joace in San Francisco, la momentul accidentului la locul de munca. Tatal lui Rochette, Gilles Ste-Croix, a fost unul dintre fondatorii companiei Cirque du Soleil.

"Am inima franta", a declarat CEO-ul Cirque du Soleil Daniel Lamarre. "Olivier a fost intotdeauna un membru al familiei noastre si un coleg drag pe care il iubeam din suflet", a adaugat Lamarre.

Moartea lui Rochette vine la doar cateva zile dupa un alt incident petrecut in cadrul repetitiilor companiei Cirque du Soleil. Gimnasta australiana de nivel olimpic si acrobata Lisa Skinner a cazut duminica, in timpul rutinei sale deasupra scenei, cu cercul, in Brisbane. Skinner si-a fracturat bratul si cateva vertebre, a declarat mama gimnastei, potrivit bbc.com.