Se pare ca Victoria Beckham a intocmit o lista cu celebritatile pe care nu le are la inima si le-a interzis acestora sa vina la concertele Spice Girls. Din cauza divergentelor pe care le-au avut in trecut, pe respectiva lista se afla modelul Jordan, impreuna cu sotul sau Peter Andre, Lily Allen, Sophie Ellis Bextor, starul de televiziune Denise Van Outen si Graham Norton.

Toti cei care apar in lista Victoriei au deranjat-o pe acesta, prin comentariile aduse la adresa sa. De exemplu, Lily Allen a declarat in urma cu ceva timp ca sotia fotbalistului David Beckham este prea slaba pentru anumite roluri, iar Denise Van Outen si Hraham Norton au ridiculizat unele aparitii ale vedetei. Chiar daca au fost comentarii nevinovate, artista le-a tinut minte si considera ca a venit vremea "razbunarii".

Victoria a alcatuit si o lista cu oameni apropiati ei. Printre acestia se numara George Michael, Tom Cruise si sotia sa Katie Holmes, Rihanna si Gordon Ramsay, pe care i-a invitat special sa ia parte la concertele de revenire a trupei Spice Girls, potrivit entertainmentwise.com.