Un tribunal din Los Angeles a decis sa acorde custodia deplina a copiilor cantaretei Britney Spears tatalui acestora, dansatorul Kevin Federline. Mai mult, vedeta a pierdut si drepturile de vizitare a copiilor, care i-au fost suspendate. Ieri dimineata, cantareata a fost dusa la spital pentru o serie de analize clinice, ca urmare a unei dispute cu fostul sau sot izbucnite la locuinta sa pe tema custodiei celor doi copii. Vedeta a izbucnit in momentul in care un bodyguard al fostului sau sot a venit la locuinta ei pentru a-i lua pe cei doi micuti. Spears a refuzat sa-i inapoieze pe micutii Sean Preston (2 ani) si Jayden James (1 an) lui Kevin dupa ce isi petrecuse o zi impreuna cu acestia.

Britney Spears a fost dusa de urgenta la un spital din Los Angeles dupa un conflict dramatic cu politia izbucnit la ea acasa in noptea de joi spre vineri. Nu se stie in ce stare se afla cantareata, dar site-ul nme.com scrie ca ea era sub influenta unei substante necunoscute cand a venit politia. CNN transmite ca Spears a fost spitalizata pentru a i se face teste care sa determine daca a consumat alcool sau droguri. Ea va fi supusa si unei evaluari psihologice la centrul medical Cedars Sinai.

Politia a fost chemata acasa la Britney Spears pentru a calma o noua disputa izbucnita intre cantareata si fostul sau sot, Kevin Federline, scrie presa internationala.

Potrivit site-ului de stiri din lumea muzicii nme.com Spears a refuzat sa-i inapoieze pe cei doi copiii lui Kevin dupa ce isi petrecuse o zi impreuna cu acestia. La locuinta cantaretei au fost vazute cateva ambulante, masini de pompieri si mai multi politisti. De asemenea, Mark Vincent Kaplan, avocatul fostului sau sot a sosit la fata locului.

Comportamentul lui Spears ar putea sa-i puna in pericol dreptul de a-si mai vizita copiii, mai scrie presa internationala.

Britney Spears a pierdut custodia celor doi copii ai sai, vara trecuta, dupa ce a divortat de dansatorul Kevin Federline. Sean Preston, in varsta de doi ani si Jayden James, de un an au fost incredintati tatalui dupa ce un judecator din Los Angeles a decis ca Britney este un pericol pentru copiii sai.

Ea a tinut in repetate randuri prima pagina a ziarelor de scandal pentru viata sa haotica, consumul de alcool si droguri sau accidente rutiere.