Victoria Beckham a dezvaluit ca atat ea, cat si celelalte colege, Emma Bunton, Mel C si Geri Halliwell, merg la Mel B, atunci cand au probleme legate de viata sexuala. "Daca avem probleme, ne ducem la Mel B - ea este ca un doctor" a declarat sotia fotbalistului David Beckham.

Se stie de ceva vreme ca Mel B, care are doua fetite, Angel Iris, in varsta de noua luni, cu fostul iubit Eddie Murphy si Phoenix Chi, in varsta de opt ani, are o viata sexuala foarte "salbatica".

In 2004 au aparut unele zvonurile potrivit carora cantareata nu ar avea legaturi sexuale numai cu barbati. Aceste zvonuri au facut valuri dupa ce Mel B a fost fotografiata sarutand o femeie pe nume Christine, potrivit lifestyleextra.com.

Mel B, care in prezent este casatorita cu producatorul de filme Stephen Belafonte, a mai avut o experienta de acest gen anul trecut, cand a avut parte de un menage-a-trois, impreuna cu Christa Parker si actrita Elizabeth Rodriguez .

"Am avut o singura experienta cu o femeie, dar Mel este sigur mult mai experimentata. Saruta grozav." a declarat Christa Parker.