Fiica megastarului american Michael Jackson, Paris Jackson in varsta de 18 ani, este convinsa ca tatal sau "a fost ucis", adevarul fiind "evident pentru intreaga familie" si pentru toti prietenii artistului, a declarat Paris intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, potrivit News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Este o intreaga teorie a conspiratiei si suna a minciuna"

"Este evident. Toate lucrurile indica acest lucru. Se pare ca este o intreaga teorie a conspiratiei si suna a minciuna, dar toti fanii adevarati si toti membrii familiei stiu asta. A fost o inscenare. A fost o minciuna", a declarat Paris Jackson pentru Rolling Stone.

Intrebata cine ar fi dorit ca Michael Jackson sa moara, tanara a spus ca "foarte multe persoane" au avut probleme cu el.

"Sigur ca vreau dreptate, dar este un joc de sah. Si incerc sa joc corect. Doar atat pot spune deocamdata. La un moment dat, a spus (Michael Jackson, n.r.): ", a mai declarat Paris Jackson, amintind de afirmatii similare facute de Lisa Marie Presley, a doua sotie a megastarului, intr-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

Michael Jackson a castigat 15 premii Grammy (dintre care doua trofee onorifice), 26 American Music Awards (mai mult decat oricare alt artist solo), a fost recompensat cu doua stele pe Walk of Fame din Hollywood - in 1980, ca membru al grupului Jackson Five, si in 1984, ca artist solo - si a fost inclus de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame - in calitate de membru al grupului Jackson Five, in 1997, si ca artist solo, in 2001.

  • Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani

Cu o viata personala marcata de numeroase controverse si aparitii publice intens mediatizate, Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american il utiliza ca somnifer.

Artistul efectua in acea perioada o serie de repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa includa 50 de show-uri si sa inceapa in iulie 2009, la Londra.

Dupa decesul cantaretului american, custodia celor trei copii ai lui - Prince Michael Jackson I, (nascut pe 13 februarie 1997), Paris Katherine Jackson (nascuta pe 3 aprilie 1998) si Prince Michael Jackson II (supranumit "Blanket", nascut pe 21 februarie 2002) - a fost incredintata mamei megastarului, Katherine Jackson.