Donald Trump a scris sambata pe Twitter, in replica la anuntul lui Arnold Schwarzenegger ca nu va mai continua sa prezinte emisiunea "The Celebrity Apprentice", ca fostul guvernator al Californiei nu a plecat de bunavoie de la NBC din cauza implicarii sale in show, ci a fost "concediat de audienta jalnica", relateaza News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Presedintele de la Casa Alba a scris, sambata, pe Twitter ca "plecarea lui Schwarzenegger nu este de bunavoie, el a fost concediat de proasta (jalnica) audienta, nu de mine. Trist sfarsit pentru un mare show".

Actorul si fostul guvernator al Californiei i-a dat replica: "Ar trebui sa te gandesti sa angajezi un nou scriitor pentru glume si un altul care sa verifice faptele".

Arnold Schwarzenegger a anuntat ca nu va mai prezenta show-ul "The New Celebrity Apprentice", dand vina pe Donald Trump, scrie presa americana.

Actorul, in varsta de 69 de ani, care i-a luat locul lui Donald Trump in emisiunea "The New Celebrity Apprentice", a declarat ca nu va mai aparea intr-un nou sezon al emisiunii.

"Mi-a placut sa lucrez cu NBC si cu Mark Burnett", a declarat fostul guvernator intr-un comunicat de presa, citat de Hollywood Reporter. "Toata lumea - de la celebritati la echipa din departament - au fost de nota 10, si as lucra din nou cu ei la un show care nu are un asemenea trecut", referindu-se la faptul ca emisiunea a fost prezentata inaintea lui de presedintele Statelor Unite, Donald Trump.

Schwarzenegger a declarat, intr-un interviu pentru revista Empire, ca decizia sa are legatura cu predecesorul sau, presedintele Trump. Actorul a devenit gazda show-ului dupa ce Trump s-a implicat in politica.

"Avand in vedere ca Trump a ramas implicat in emisiune si a continuat sa primeasca bani ca producator executiv, oamenii au un gust amar si nu vor sa o mai urmareasca. La fel si sponsorii", a spus Schwarzenegger. "Este o perioada in care opiniile sunt impartite si emisiunea a fost prinsa in aceasta polemica", a adaugat el.

Noul presedinte al Statelor Unite a ironizat "The New Celebrity Apprentice" (al carei producator executiv a ramas) dupa premiera din luna decembrie a acestui show TV. Trump a publicat un mesaj pe Twitter in care a spus ca noul prezentator al emisiunii, Arnold Schwarzenegger, a fost "distrus" de comparatia cu "masina de audienta DJT (Donald John Trump)". In replica, Schwarzenegger i-a raspuns lui Trump in felul urmator: "Voi lucra pentru TOTI americanii, la fel de agresiv cum ai lucrat tu pentru audientele tale".

In urma cu noua ani, primul episod din "The Celebrity Apprentice", difuzat de NBC, a fost urmarit de 11,08 milioane de telespectatori, iar in februarie 2015, el a ajuns la aproximativ 6,1 milioane de telespectatori. In ianuarie 2017, aproximativ 4,93 milioane de telespectatori au urmarit emisiunea.