Dna Beckham a traversat Atlanticul in speranta ca va deveni celebra, insa marti Posh a suferit primul si cel mai mare esec al sau de la Hollywood, dupa ce criticul de moda Blackwell a desemnat-o cea mai prost imbracata vedeta din 2007, informeaza reuters.com. Blackwell, care a devenit celebru in ultimii ani pentru publicarea listei celor mai prost imbracate staruri de televiziune, film si muzica, a criticat-o dur pe Posh pentru fustitele sale, pe care le-a denumit "mini-monstruozitati".

Pe locul doi al topului s-a clasat cantareata Amy Winehouse , criticata pentru "tatuajele de fata rea", fustele mini si coafura sa. Urmatoarea vedeta condamnata pentru stilul vestimentar adoptat anul trecut este Mary-Kate Olsen.

Blackwell si-a inceput cariera in anii `50, a avut propria sa linie de imbracaminte, a creat haine pentru celebritati precum Jayne Mansfield, Peggy Lee si Jane Russell si editeaza lista celor mai prost imbracate celebritati de 48 de ani.

Acesta a declarat ca ultimii ani au fost unii "dintre cei mai dezastruosi in ceea ce priveste moda".

Insa, criticul de moda a reusit sa nominalizeze si cateva staruri care au reusit sa se imbrace si sa arate bine, printre acestea numarandu-se Madonna, Barbra Streisand si Elizabeth Taylor.

Top 10: Cel mai prost imbracate vedete ale anului 2007:

1. Victoria Beckham

2. Amy Winehouse

3. Mary-Kate Olsen

4. Fergie

5. Kelly Clarkson

6. Eva Green

7. Avril Lavigne

8. Jessica Simpson

9. Lindsay Lohan

10. Alison Arngrim