Twitter a suspendat contul hackerului sau grupului The Dark Overlord, cunoscut mai ales pentru faptul ca reusit, la inceputul acestui an, sa sustraga companiei Netflix cel de-al cincilea sezon al serialului "Orange Is the New Black", scrie News.ro citand revista Variety.

Contul principal a fost suspendat vineri, foarte probabil pentru ca la inceputul saptamanii hackerii au facut publice mai multe date de contact - adrese si numere de telefon - dintr-o baza a unui furnizor de servicii medicale din Beverly Hills.

Un cont de rezerva al grupului pare sa fi ramas operational pe Twitter, insa pe el nu a mai fost publicat nimic de mai mult timp.

Reprezentantii companiei Twitter nu au raspuns solicitatii Variety de a comenta.

The Dark Overlord a spart retele ale mai multor companii pe care le-a santajat. American Broadcasting Company si Disney, care o detine pe prima, se numara printre "victimele" hackerilor, dar si clinici.

La inceputul lunii iunie, The Dark Overlord a publicat online opt episoade ale show-ului "Steve Harvey's Funderdome", nelansat inca de ABC, dupa ce amenintase compania ca va face acest lucru cu una dintre productiile sale. Intre serialele furate de The Dark Overlord se numara "The Catch" (ABC) si "Bunk'd" (Disney Channel).