Aguilera si Bratman
Foto: Associated Press

Cantareata Christina Aguilera si starul show-ului de televiziune ''Simple Life'', Nicole Richie, au nascut vineri dupa-amiaza, intr-un centru medical din Los Angeles, la diferenta de doar cateva minute, relateaza site-ul entertainmentwise.com.

Richie si rokerul Joel Madden au fost primii care au devenit parinti, dupa ce vedeta a adus pe lume o fetita, a carei nume este Harlow Winter Kate Madden.

Dupa doar cateva minute, in acelasi centru medical "Cedars-Sinai" din Los Angeles, Aguilera a nascut prin cezariana un baiat, tatal copilului fiind producatorul muzical Jordan Bratman.

Presa internationala a anuntat la inceputul acestei saptamani ca Aguilera era pregatita pentru o nastere prin cezariana, pe data de 10 ianuarie. Nicole Richie a preferat insa o nastere pe cale naturala.

Richie si Madden
Foto: Associated Press
Richie si Joel Madden si-au luat copilul acasa imediat dupa ce acesta a fost adus pe lume. „Fetita este sanatoasa si a parasit spitalul alaturi de parintii ei entuziasmati”, a anuntat reprezentantul cuplului.

Ambele cupluri s-au declarat extrem de fericite, insa Aguilera si Bratman au refuzat sa ofere mai multe informatii despre nou-nascut.

Christina Aguilera a acceptat sa pozeze nud pentru editia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire, fotografiile fiind realizate in stilul celor care au avut-o ca protagonista pe Demi Moore, pe cand aceasta era insarcinata, in 1991.