Starul britanic Harry Styles, membru al trupei One Direction, a debutat in cinematografie, in filmul "Dunkirk", regizat de celebrul Christopher Nolan, prestatia acestuia fiind apreciata de critici, scrie news.ro citand AFP.

Filmul "Dunkirk", regizat de britanicul Christopher Nolan, a avut premiera mondiala la Londra, iar opiniile criticilor legate de prestatia lui Harry Styles sunt laudative.

Harry Styles joaca rolul unui soldat britanic in aceasta drama de razboi, inspirata de un eveniment petrecut in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand 338.000 de militari din trupele Aliatilor au fost salvati, intre 27 mai si 3 iunie 1940, de nave de razboi, dar si barci de agrement si ambarcatiuni de mici dimensiuni.

"Prestatia lui Harry a fost uimitoare. El si-a meritat locul in acest film si a facut o treaba excelenta", a declarat pentru AFP regizorul Christopher Nolan, renumit pentru productii precum "Inception", "Interstellar" sau Batman - The Dark Knight".

Styles a fost laudat si de criticii care au vizionat pelicula inainte de premiera mondiala.

"Harry Styles poate face cariera in actorie daca si-ar dori sa imbratiseze acest drum", a scris, pe Twitter, Metro Entertainment.

La randul sau, criticul de film Ali Plumb, de la Radio 1, a scris un mesaj pe Twitter: "Harry Styles s-a achitat admirabil de acest rol".

Din distributia filmului mai fac parte celebrii actori Kenneth Brannagh, Tom Hardy, Cillian Murphy si Mark Rylance. Kenneth Brannagh a vorbit si el despre colaborarea cu membrul trupei One Direction: "E foarte bun. Foarte bun. A dovedit ca e onest si umil si muncitor si a facut o treaba buna".

Pelicula "Dunkirk" va ajunge in cinematografele din Romania in 21 iulie.