Formatia Linkin Park a lansat un videoclip in dimineata in care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis, potrivit variety.com.

Linkin Park la RomexpoFoto: Events / Cristi Mitrea

Videoclipul a fost lansat la ora locala 9.01, inainte ca stirea sa fie data publicitatii, potrivit news.ro.

Filmarea pentru cel mai nou single, "Talking to Myself", cuprinde si imagini din timpul unui concert.

Bennington spune povestea sa despre abuzul de droguri din perspectiva sotiei sale printr-o compozitie muzicala puternica.

"Talking to Myself" este a treia piesa de pe cel de-al saptelea album de studio "One More Light". Albumul marcheaza al saselea disc care s-a plasat pe primul loc in top 200 Billboard.

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, in varsta de 41 de ani, a fost gasit spanzurat, joi, intr-o vila din Palos Verdes, Los Angeles.

Chester Bennigton s-a spanzurat in ziua in care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la randul lui in luna mai - ar fi implinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare emotionanta prin care rememoreaza ce a insemnat prietenia lor.

Chester Charles Bennington s-a nascut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor si actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formatiilor rock Linkin Park si Dead by Sunrise.

Chester era originar din Phoenix, Arizona si locuia in Los Angeles. Muzicianul a fost influentat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner si Rush, visand sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenta de droguri in adolescenta.