Fotograful englez Adnan Ghalib, noul iubit al cantaretei pop, profita de disperarea vedetei si a ajuns sa fie platit drept asistent personal de catre artista, dezvaluie DailyMail. In afara de publicitatea excesiva, dobandita in urma mediatizarii relatiei, Adnan castiga cateva mii de dolari saptamanal pentru serviciile prestate domnisoarei Spears ca sofer sau asistent, au dezvaluit sursele.

In plus, fotograful s-a ocupat si de curatenie in casa cantaretei, a aparat-o si a reprezentat-o in interviuri.

Britney nu s-a ingrijorat de faptul ca Adnan ar putea sa profite de banii ei si a continuat sa-si petreaca timpul impreuna cu el la cumparaturi. In weekend, ea i-a cumparat un Mercedes nou-nout, mai ales ca Adnan s-a mutat in casa vedetei din Malibu.

„Britney il ingroapa pe Adnan in cadouri pentru ca e disperata sa se agate de el”, scrie Mail Online, citand o sursa din anturajul vedetei. „Nu are ochi sa vada ca el profita de banii ei”.

Adnan castiga bani in plus si din presa, incasand 1000 de dolari pentru un interviu “off the record” pentru o revista americana despre relatia lor.

Ramane de vazut cum va evolua relatia celor doi si daca aceasta o va ajuta pe vedeta sa isi reconsolideze imaginea si sa reobtina drepturile asupra copiilor.

Dar pana atunci, Britney Spears care avea astazi o infatisare in fata tribunalului din Los Angeles pentru ceea ce avocatii numesc „cea mai importanta audiere in acest caz de pana acum”, nu s-a prezentat dimineata la tribunal. Ea a preferat sa ramana acasa cu Adnan, desi a fost avertizata de avocatii ei si de cei ai lui K-Fed de importanta prezentarii in fata judecatorului. Totusi Britney a aparut la infatisarea de dupa-amiaza, anunta etonline.com.