Ioana Basescu trece prin momente grele zilele acestea. Iubitul ei, Giovanni Francesco si-a dat demisia de la MTV Romania. Dar ea trebuie sa se ocupe tot mai mult de biroul notarial pe care-l are in Paunesti, judetul Vrancea. Probabil ca, in aceste conditii, Giovanni se va consola in bratele Roxanei, amanta-secretara.

Iubitul fiicei mari a presedintelui, Giovanni Francesco, a renuntat, dupa 6 ani, la postul de director pe care-l ocupa in MTV Romania, scrie „Libertatea”.

Demisia a venit dupa negocierile purtate cu reprezentantii Media Pro, grup care a achizitionat varianta romaneasca a postului muzical la sfarsitul anului trecut. Media Pro ii propusese lui Giovanni o alta functie, mai neinsemnata, dar acesta a preferat sa refuze oferta. Acum Giovanni, proaspat somer, promite ca se va ocupa mai mult de afacerile pe care le are: o companie de productie si audio-video. Dar nu refuza sa analizeze nici ofertele pe care le va primi de la celelalte televiziuni.

Pana va semna un nou contract, Giovanni Francesco va profita de faptul ca va avea mai mult timp liber. Probabil, la fel de mult se vor bucura si cele doua femei din viata lui – Ioana Basescu si Roxana, secretara, comenteaza „Cancan”.

In urma cu o luna, Giovanni a fost surprins in timp ce se intalnea pe ascuns cu secretara lui, Roxana. Desi povestea a aparut in presa, se pare ca cei doi continua sa se vada, chiar daca Francesco este oficial iubitul Ioanei. Recent, el si Roxana au fost vazuti impreuna la piata, la scurt timp dupa ce Giovanni fusese la masa, in oras, cu Ioana. Ciudat este ca, nici una, nici cealalta, nu au luat masuri impotriva acestei situatii.

Totusi, Ioana Basescu acorda din ce in ce mai mult timp biroului notarial din Paunesti, judetul Vrancea, lasandu-i mai mult timp liber lui Giovanni, conform ziarului „Libertatea”.

Desi biroul notarial i-a fost repartizat in decembrie 2006, Ioana abia acum a reusit sa-l puna la punct. Ieri dimineata ea a fost la Paunesti si a primit chiar cativa clienti, insa nu a semnat nici un act notarial. Ultima oara, fiica presedintelui a fost in Vrancea in decembrie 2007, cand s-a ocupat cu montarea firmei luminoase a biroului.

Ioana se declara multumita ca biroul este functional. A instalat linii telefonice, a adus mobilier si asteapta sa i se monteze si internet. Astazi se va intoarce la Paunesti pentru a-si angaja doua secretare. Ioana Basescu a promis ca va veni, in fiecare miercuri, la birou pentru a rezolva problemele cetatenilor dar, in functie de situatie, isi va adapta programul dupa cerintele clientilor.