Astrologul Katie Lancashire descrie ce le va astepta, in acest an, pe cele mai mari nume ale showbizului international. Despartiri, copii, refacerea imaginii sau si mai mult scandal, aflati ce au hotarat astrele pentru Britney Spears, Amy Winehouse, Jennifer Aniston si cuplurile Victoria - David Beckham si Brad Pitt - Angelina Jolie.

Britney Spears

Data nasterii: 2 decembrie, 1981

Zodie: Sagetator

MAI MULT SCANDAL

Nascuta sub semnul libertin al Sagetatorului, Britney va continua sa faca valva cu viata ei publica, declarand ca nu o intereseaza ce crede lumea despre comportamentul ei. E ca si cum ar pune paie pe foc, iar valvataile s-ar raspandi in presa.

Amintirea unei foste relatii o va bantui in continuare, chiar daca se va implica intr-o noua poveste de dragoste. Se prevad si procese in care va avea nevoie de un avocat priceput pentru a-i salva imaginea, poate chiar si libertatea.

Britney va reveni pe scena muzicala, cu surle si trambite; trebuie sa fie atenta insa la mogulii industriei muzicale, care ar putea profita de vulnerabilitatea ei.

Britney Spears
Foto: Associated Press

Jennifer Aniston

Data nasterii: 11 februarie, 1969

Zodie: Varsator

ISI GASESTE SUFLETUL PERECHE

Jennifer a visat prea mult timp la floricele, albinute si familii fericite. Acum, trebuie sa se trezeasca la realitate si sa se concentreze asupra tuturor lucrurilor extraordinare pe care le are.

Adesea, oamenii intra in viata noastra dintr-un motiv anume, insa nu sunt obligati sa si ramana pentru mult timp. Odata ce va accepta acest lucru, va putea merge mai departe.

In 2008, Jennifer se poate astepta la acea poveste romantica dupa care tot tanjeste. Va fi o relatie linistita si isi va gasi, in sfarsit, jumatatea. Se prea poate sa aiba si un copil.

Tot ceea ce isi doreste Jennifer este stabilitate, siguranta, insa nu a inteles ca viata nu vine cu garantii la pachet. Ea isi va clarifica insa multe lucruri legate de viata personala si isi va putea face, in cele din urma, o imagine de ansamblu.

Jennifer Aniston
Foto: Associated Press

Amy Winehouse

Data nasterii: 14 septembrie, 1983

Zodie: Fecioara

ISI VA REVENI

Cand ne vom astepta mai putin, Amy va lua decizia care ii va salva viata. Va invata din greselile trecutului si ii va soca pe toti cu hotararile luate, numai ca in sensul bun. Sprijinul celor dragi o va ajuta sa isi continue cariera muzicala si sa semneze un contract important.

Casnicia este importanta pentru ea, fiindca este indragostita nebuneste de sotul ei, chiar daca gurile rele spun ca mariajul nu va rezista. Amy ar putea sa le dovedeasca acestora ca se inseala, deoarece este posibil ca ea si sotul ei sa isi cumpere o casa si sa o ia din nou de la inceput.

Desi nu pare, Amy este foarte sensibila si iubitoare. Are si o voce minunata, de care este constienta. Insa ceea ce va fi o surpriza nu doar pentru ea, ci si pentru fani, este ca va renunta la alcool.

Amy Winehouse
Foto: Associated Press

Victoria Beckham

Data nasterii: 17 aprilie, 1974

Zodie: Berbec

si

David Beckham

Data nasterii: 2 mai, 1975

Zodie: Taur

STRALUCIREA VA APUNE

Apropiatii cuplului incep sa se indeparteze de cei doi, mai ales de cand acestia s-au mutat in Los Angeles, pentru a-si reface viata. Fiind unul dintre cele mai mediatizate cupluri, nu e de mirare ca viata lor personala scartaie destul de tare. De acest aspect vor trebui sa se ocupe Victoria si David, mai ales ca Victoria este o femeie puternica, dar este in acelasi timp si foarte vulnerabila.

In 2008, cei doi trebuie sa nu se mai straduiasca atat de mult sa se faca placuti, pentru ca asta le consuma intreaga energie. Aceasta energie va trebui investita in relatie si cea mai buna miscare pentru cuplu ar fi sa se retraga din lumina reflectoarelor, concentrandu-se pe lucrurile care conteaza cu adevarat.

Sotii Beckham
Foto: Associated Press

Brad Pitt

Data nasterii: 18 decembrie, 1963

Zodia: Sagetator

si

Angelina Jolie

Data nasterii: 4 iunie, 1975

Zodie: Gemeni

RELATIE FISURATA

Anul care a trecut a fost unul problematic pentru acest cuplu: Angelina si-a pierdut mama in ianuarie, iar zvonurile cum ca relatia cu Brad ar fi pe butuci nu mai conteneau. Cu inca o adoptie la activ, Angelina trebuie sa accepte ca nu mai poate tine pasul cu ritmul pe care si l-a autoimpus.

Lucrul de care are nevoie acest cuplu este sa se retraga in sanul familiei si sa isi creasca odraselele in liniste.

Familia va fi prioritara, insa acest lucru nu-l va opri pe Brad sa se ocupe de cariera. Se anunta contracte pentru filme importante. Nici Angelina nu va sta degeaba din acest punct de vedere. Din pacate insa, Brad se va simti din ce in ce mai agitat, pe masura ce anul se va scurge, astfel incat este posibil ca zvonurile privind sfarsitul casniciei sa iasa din nou la suprafata.

Cuplul Brangelina
Foto: Associated Press

Sursa: nowmagazine.co.uk