Morrissey a dat nastere unor controverse dupa ce l-a aparat de Kevin Spacey de atacurile de hartuire sexuala. Acesta a sustinut ca vedeta a fost "atacata nenecesar" si ca este "ridicol" faptul ca Spacey a fost eliminat dintr-un film care trebuia sa apara la finalul acestui an, scrie BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cantaretul este de parere ca definitiile pentru hartuire sexuala au devenit mult prea largi, multe tipuri de actiuni putand fi incadrate in aceasta categorie desi nu ar trebui- "Oricine i-a zis vreodata "Te plac" unei alte persoane poate fi acuzata de harturire sexuala".

In ceea ce priveste acuzatia inaintata de Anthony Rapp, care sustine ca a fost hartuit de Spacey pe cand avea 14 ani, acesta incercand sa-l seduca pe tanar, Morrissey a sustinut ca afirmatiile lui Rapp "nu au sunat prea credibile pentru mine".

Cantaretul pune, de asemenea, la indoiala acuzatiile celor zeci de femei care l-au acuzat pe producatorul Kevin Spacey de hartuire sexuala. Acesta sugereaza faptul ca reactia actritelor poate fi una tipica persoanelor care fac de buna voie o actiune, iar apoi le este rusine sa o recunoasca, afirmand ca "au fost atacate si surprinse".

"Urasc violul...dar in unele cazuri, cineva se uita la circumstante si se gandeste ca persoana care este considerata victima este doar dezamagita."

Mai mult de 50 de persoane, multe dintre ele nume mari la Hollywood, l-au acuzat pe producator de hartuire sexuala, abuz si viol.