Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a fost acuzat de viol de cantareata Melissa Schuman, care a facut parte din grupul Dream. Artistul a respins acuzatiile, spunand ca nu a stiut ca relatia lor a avut loc fara consimtamant, informeaza Variety.com, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Schuman sustine, intr-un mesaj publicat pe blogul ei, ca Nick Carter a violat-o in 2002, in apartamentul lui din Santa Monica, in timpul unei zile libere de la filmarile pentru "The Hollow".

Potrivit artistei, incidentul a avut loc dupa ce Carter a invitat-o pe ea si pe o prietena a ei in apartamentul sau, unde au consumat bauturi alcoolice. Schuman a scris ca ea si Carter au intrat in baie si au inceput sa se sarute, dar ca ea l-a respins atunci cand acesta a vrut sa intretina relatii sexuale cu ea.

"Devenea vizibil foarte nervos si nerabdator cu mine. Nu am putut pleca. Era evident pentru mine ca nu pot scapa. El era foarte puternic si mult mai mare decat mine si nu puteam sub nicio forma sa deschid acea usa sau sa primesc ajutor de la cineva", a scris ea, precizand ca Nick Carter a violat-o apoi intr-un dormitor.

Potrivit artistei, Carter a sunat-o de foarte multe ori si i-a trimis numeroase mesaje pe telefonul mobil pe parcursul urmatoarelor cateva saptamani dupa incident. Apoi, potrivit cantaretei, artistul i-a trimis un mesaj "indecent" si a renuntat sa o mai sune.

Melissa Schuman sustine ca s-a gandit sa il reclame pe Nick Carter la acea vreme, dar ca a renuntat la idee, pentru ca s-a temut de efectul pe care l-ar fi putut avea aceasta alegere asupra carierei ei. Schuman s-a razgandit in aceasta privinta abia dupa ce a vazut o plangere similara.

"Ma simt obligata sa vorbesc despre acest lucru, cu speranta si intentia de a inspira si incuraja alte victime sa povesteasca propriile lor experiente. Suntem mai puternici atunci cand suntem mai multi", a scris ea.

Schuman a facut referire la o alta acuzatie adusa cantaretului luna trecuta de o femeie care sustine ca Nick Carter si un prieten au violat-o in 2006. Reprezentantul lui Carter a spus ca femeia "a fabricat acuzatiile la adresa lui Nick, in speranta ca va primi bani de la el".

Intr-un mesaj transmis marti, Carter a raspuns acuzatiei pe care i-o aduce Melissa Schuman.

"Sunt socat si mahnit de acuzatiile pe care mi le aduce Melissa Schuman. Melissa nu mi-a spus niciodata ca ceva din ceea ce am facut a fost fara consimtamantul ei. Am continuat sa inregistram o melodie si sa cantam impreuna, iar eu am respectat-o si am sprijinit-o intotdeauna, atat in plan personal, cat si profesional. Aceasta este prima data cand aud despre aceste acuzatii, la aproape doua decenii dupa acel moment (in care a intretinut relatii sexuale cu Schuman, n.r.). Este impotriva firii mele sa provoc disconfort sau sa ii fac rau cuiva in mod intentionat", a transmis Nick Carter.

Potrivit The Guardian, Nick Carter a avut o cariera de succes ca membru Backstreet Boys, care a devenit una dintre cele mai de succes trupe de baieti din toate timpurile, cu 130 de milioane de albume vandute in intreaga lume. Dupa un succes mediu ca artist solo si actor, Carter este membru al trupei Backstreet Boys reformate, cu care sustine in prezent o serie de concerte in Las Vegas.

Infiintat pe 20 aprilie 1993, grupul Backstreet Boys este format din cinci membri: A. J. McLean, Howie Dorough, Brian Littrell, Nick Carter si Kevin Richardson.

Pana in prezent, Backstreet Boys a lansat albumele "Backstreet Boys" (1996), "Backstreet's Back" (1997), "Millennium" (1999), "Black & Blue" (2000), "Never Gone" (2005), "Unbreakable"(2007), "This Is Us" (2009) si "In a World Like This" (2013).