Actrita Uma Thurman a scris, joi seara, un mesaj pe contul ei de Intagram in care ureaza tuturor o Zi a Recunostintei fericita, mai putin lui Harvey Weinstein si "conspiratorilor" lui, despre care a spus ca nu merita nici macar un glont, scrie news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actrita a colaborat cu Harvey Weinstein, acuzat de hartuire sexuala si de viol de peste 90 de femei, la mai multe filme, inclusiv cele din franciza "Kill Bill" si "Pulp Fiction".

"O Zi a Recunostintei fericita tuturor! (cu exceptia ta, Harvey, si a conspiratorilor tai nemernici- ma bucur ca lucrurile merg incet - nu meriti un glont)", a scris ea joi.

Mesajul in care ea mai scrie ca este recunoscatoare pentru ca este in viata, pentru cei pe care ii iubeste si cei care iau apararea altora, a fost incheiat cu "tineti aproape".

La inceputul acestei luni, ea a s-a declarat infuriata de scandalul sexual de la Hollywood si a spus ca va vorbi despre aceasta tema atunci cand va fi pregatita.

Weinstein este investigat de politia din Los Angeles, Beverly Hills, New York si Londra pentru mai multe acuzatii de agresiune sexuala.