Sotii Obama i-au felicitat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, pe printul Harry si pe actrita Meghan Markle cu prilejul logodnei lor, potrivit news.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Michelle si cu mine suntem incantati sa ii felicitam pe printul Harry si pe Meghan Markle pentru logodna lor. Va dorim o viata plina de bucurii si fericire impreuna", a fost urarea publicata pe contul de Twitter al fostului presedinte Barack Obama.

Printul Harry al Marii Britanii si actrita americana Meghan Markle si-au anuntat, luni, logodna.

Cei doi se vor casatori in luna mai a anului viitor la Capela St. George, de pe domeniul Castelului Windsor. Artista protestanta se va converti la catolicism inainte de nunta si intentioneaza sa devina cetatean britanic, a anuntat, marti, Palatul Kensington.

Meghan Markle s-a nascut pe 4 august 1981, in Los Angeles. A absolvit Northwestern University School of Communication din Illinois. A devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune "Suits" si s-a remarcat apoi si serialul "Fringe". S-a casatorit cu managerul Trevor Engelson in 2011, insa cei doi s-au despartit in mai 2013 si au divortat in august 2013.

Printul Harry, nascut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tanar fiu al printului Charles si al printesei Diana. In prezent, printul Harry ocupa locul al cincilea in linia de succesiune la tronul britanic, dupa tatal lui, fratele mai mare - printul William - si cei doi copii ai acestuia - printul George si printesa Charlotte.