Mihaela Radulescu este studenta in anul III la Facultatea de Regie Film a Universitatii Hyperion si vrea sa puna in aplicare cunostintele invatate la scoala. Pe viitor, ea ar putea regiza noile videoclipuri ale artistilor autohtoni. Irina Nicolae (ex-ASIA) si formatia Bere Gratis sunt acum in atentia vedetei, scrie „Libertatea”

Irina Nicolae, fosta componenta a trupei A.S.I.A. isi va lansa curand un album. Ea a reusit sa cucereasca atentia Mihaelei cu felul frumos in care a evoluat. Insa Mihaela, din proprie initiativa, ar realiza un videoclip pentru piesa "In brate", pe care o tot asculta de cateva zile. Melodia trupei Bere Gratis, face parte de pe albumul "Revolutie de catifea". „E un album extrem de sensibil si sper sa nu-l ratati”, a adaugat Mihaela.

Mihaela Radulescu e pasionata si de fotografie. Ea a strans multe poze realizate in calatoriile pe care le-a facut pana acum. Si poate va pune in aplicare ideea pregatirii unui album cu cateva dintre acestea. Dar cea mai valoroasa colectie a vedetei este cea de aparate vechi de fotografiat.

Regia de film nu este prima ei facultate. Dupa ce a facut liceul de matematica din Piatra Neamt, Mihaela Radulescu a mai inceput trei facultati: trei ani de Educatie Fizica si Sport, doi ani de Filologie si unul de Psihologie.

In afara de scenarii de film si videoclip, vedetei ii place sa cocheteze cu scrisul. Ea a scos deja o carte, “Despre lucruri simple”, in primavara lui 2007. Vedeta Antenei 1 se pregateste sa-si lanseze, anul acesta, cea de-a doua carte, inspirata din experienta sa in Irak si Afganistan.