Mariah Carey revine la petrecerea de Anul Nou din Times Square, dupa ce prestatia ei din 2016 a fost criticata si urmata de amenintari cu actionarea in judecata a producatorilor evenimentului, scrie News.ro.

Mariah CareyFoto: Captura YouTube

Anul trecut, la petrecerea New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest organizata de Dick Clark Production, cantareata nu a putut sa isi tina recitalul, acuzand proasta organizare. De cealalta parte, fanii au sustinut ca ea a facut playback.

Intre timp, cele doua parti s-au impacat, iar acum artista anunta ca va reveni pe scena din New York: "Am cazut cu totii de acord ca anul trecut nu a iesit asa cum trebuia si suntem incantati sa mergem mai departe impreuna pentru a oferi Americii o noapte incredibila de muzica si sarbatoare la Dick Clark's New Year's Rockin' Eve With Ryan Seacrest 2018", a transmis ea intr-un comunicat. "Ne vedem in Times Square!".

Mariah Carey, nascuta pe 27 martie 1970, a devenit cunoscuta pe plan mondial la scurt timp dupa ce si-a lansat albumul de debut, in 1990, sub indrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a casatorit in 1993. Dupa divortul de Mottola, in 1997, a inceput sa introduca elemente hip-hop in piesele sale, insa popularitatea ei a inceput sa scada in 2001, dupa ce a parasit Columbia Records. A revenit in atentia publicului in 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul si criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele sale s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americana a castigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv cinci premii Grammy.