Ingrijorarea pentru starea sanatatii lui Amy a crescut astazi, dupa ce tabloidul The Sun a publicat imagini ale cantaretei, in timp ce aceasta fuma cocaina in apartamentul personal. Se cunoaste faptul ca artista s-a internat in mod repetat in centrele de dezintoxicare, in incercarea de a o termina cu dependenta de alcool si droguri.

Ceea ce se poate vedea insa in clipul publicat de The Sun, daca nu este trucat, este departe de ideea de dezintoxicare. In filmare, Amy Winehouse foloseste o pipa din sticla care se foloseste de obicei pentru fumarea anumitor tipuri de droguri, aprinzand-o si scotand apoi rotocoale de fum.

The Sun sustine ca interpreta melodiei "Rehab" isi administrase cocaina, ecstasy si Valium inainte de a-si aprinde pipa. Amy le spune prietenilor care sunt cu ea si care vor sa o scoata in oras, ca "nu v-as fi de niciun folos, pentru ca am luat sase pastile de Valium".

Tabloidul afirma ca cei apropiati lui Amy se tem pentru starea ei: "Familia si prietenii apropiati au implorat-o sa faca ceva ca sa-si revina, dar iata dovada ca apasa in continuare butonul de autodistrugere. Nu putem decat sa ne rugam ca se va trezi la realitate cand o sa se uite la aceasta filmare si va vedea in ce hal a ajuns", a relatat unul dintre prietenii cantaretei.

Dupa arestarea sotului ei, Blake Field-Civil, acuzat de vatamare corporala si obstructionarea justitiei, Amy si-a accentuat comportamentul bizar. Pe langa cocteilurile de alcool si droguri, Amy si-a scurtat mult parul, vopsindu-l blond. Apoi a incercat sa faca tot posibilul sa fie arestata pentru a putea fi alaturi de sotul ei.

In final, cei doi au facut un juramant de sinucidere pe care l-ar aplica in cazul in care inchisoarea i-ar desparti pe viata.

Amy fumand cocaina