Mercedesul Oanei, poreclit de vedeta, "Gonzo", a fost zgariat superficial de un panou de avertizare al societatii Distrigaz. "Cred ca daca il vedeam pe masina mea, imi exploda o vena in cap”, a declarat Oana, extrem de indignata, pentru "Click".

Oana Zavoranu a avut o zi proasta ieri. Un panou de tabla a cazut pe masina ei, probabil din cauza vantului. Zgarieturile produse pe capota Mercedesului sunt superficiale. Totusi vedeta trebuie sa stea cateva zile fara masina, pentru a putea fi revopsita.

Interesant e ca Oana, cand a plecat de acasa, a vazut panoul Distrigaz rezemat de cladire si nicidecum pe capota masinii sale.

“Eu nu am stiut nimic pana cand m-a sunat Pepe si mi-a zis. Atunci am coborat din masina, m-am uitat pe capota si am vazut zgarieturile cu pricina”, a sustinut Oana.

Pentru ca e bine asigurata, vedeta nu va plati nimic pentru reparatii. Dar va sta fara "Gonzo" doua-trei zile, fiind nevoita sa-l abandoneze la reprezentanta pentru a fi revopsit.

“La noi in tara este o totala nesimtire si lipsa de civilizatie. Cei care fac reparatii nu-si termina treaba, nu se gandesc ca pot produce accidente”, a mai declarat Oana Zavoranu.

Despre panoul de la Distrigaz, si Pepe a comentat: “Se afla acolo, la noi pe strada, de mai bine de o saptamana. Ar fi trebuit sa-l ia de mult. In doua zile consecutive, gasindu-l daramat, chiar eu l-am luat si l-am ridicat”.

Incidentul vine la scurt timp dupa ce societatea Distrigaz a mai fost implicata intr-un scandal legat de explozia de la sala de atletism de la Complexul "Lia Manoliu".

Daca atunci puteau sa moara sportivii pe care chiar societatea ii sponsoriza, de data asta, Oana putea sa moara din cauza atacului vascular pe care putea sa i-l produca imaginea lui "Gonzo" storcit de panou.