Recent, fostul model Carla Bruni l-a facut sa roseasca pe "sotul" Sarkozy, atunci cand a aparut goala intr-o revista spaniola. Chiar daca sedinta foto a avut loc la sfarsitul anului trecut, cand relatia nu fusese facuta publica, pozele publicate saptamana aceasta l-au deranjat pe Sarkozy.

Acesta nu are oricum o imagine foarte buna printre francezi, rata popularitatii scazandu-i in ultimele luni. Francezii cred despre el ca nu se implica suficient in problemele tarii, fiind prea preocupat de problemele amoroase.

Carla Bruni a aparut dezbracata in revista spaniola pentru barbati DT. O miscare foarte inspirata, avand in vedere ca, la momentul programarii sedintei foto, relatia Carlei cu Sarkozy nu era oficiala, sustine telegraph.co.uk.

Desi presa franceza afirma ca cei doi s-ar fi casatorit, Bruni a dezmintit zvonurile: "Nu ne-am casatorit...inca." Ca o ironie, Bruni apare in pozele cu pricina purtand nimic altceva decat o verigheta...si o pereche de cizme din piele.

Desi pentru cei doi lucrurile pareau sa intre pe fagasul clasic - logodna, casatorie, familie -, acum imaginea lui Sarkozy este din nou zguduita de "boacana" Carlei. Este tocmai ce-i lipsea presedintelui Frantei, avand in vedere ca de cateva luni sta la loc de cinste, pe prima pagina a ziarelor, dupa divortul de Cecilia.

Francezii sunt nemultumiti: Sarkozy lor apare in presa mai mult pentru viata sa personala, decat pentru realizarile prezidentiale.