Dupa o relatie de peste 6 luni, care risca sa transforme politica romaneasca intr-o adaptare dupa "Romeo si Julieta", visul de a vedea nunta celor doi s-a spulberat. Elena, mezina presedintelui a confirmat ca s-a despartit de iubitul ei, Andrei, dupa noaptea de Revelion petrecuta impreuna la Paris. De-acum cei doi rivali politici, parintii lor, Traian Basescu si Viorel Hrebenciuc pot rasufla linistiti, scrie "Cancan".

"Relatia mea cu Andrei este deja de domeniul trecutului! Nu mai suntem de trei saptamani impreuna. Ne-am certat de Revelion, la Paris. Asa a fost! Atunci, am decis sa pun punct, sa ma despart definitiv de el. Intre timp, am citit tot soiul de minciuni in alte tabloide, ca am fi fost in nu-stiu-ce zi amandoi la film! Este o minciuna! Adevarul e ca nu mai formam un cuplu. Andrei are acum viata lui, iar eu pe a mea. Daca va iesi singur in cluburi sau pe la petreceri, asa cum as putea iesi si eu, nu inseamna ca el m-a lasat acasa si ca a iesit sa-si faca de cap! Pur si simplu, are dreptul sa faca ce vrea", a adaugat Elena Basescu.

Discreta, Elena nu a dezvaluit motivele despartirii dar a negat ca ar exista o a treia persoana. "Nu este vorba ca eu mi-am gasit alt iubit sau Andrei alta iubita. Motivele reale n-o sa le spun niciodata!", a mai declarat fiica cea mica a lui Traian Basescu.

Ea se va concentra in viitor asupra carierei politice si va pune iubirea pe un plan secund. "Anul acesta este un an extrem de important pentru mine. Sunt alegeri si vreau sa ma concentrez doar asupra carierei mele politice. Viata personala va fi pe locul doi, trei. N-am un iubit si nici nu caut sa am, asa ca cine vorbeste despre nunta, intalniri sau iesiri la film bate campii! S-a zvonit ca as avea o relatie cu unul dintre copii miliardarului Adamescu. Este, de asemenea, o minciuna. Ii cunosc pe cei doi frati, dar nu am nicio legatura cu niciunul din ei", a declarat Elena.

Ziarul "Click" o contrazice pe Elena. In ciuda faptului ca neaga ca s-ar mai fi intalnit cu Andrei dupa Revelion, cei doi au fost vazuti de mai multe ori la film, in Plaza Romania. Pe 11 ianuarie au vazut filmul “In numele regelui” si pe 18 ianuarie, “Sub anestezie”. Martorii au povestit ca Elena si Andrei erau foarte tandri, ca un cuplu.

In noiembrie 2007, Elena declarase ca nu este nici o problema daca are o relatie cu fiul liderului grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor pentru ca Andrei nu face politica.

Intre timp, Andrei Hrebenciuc si-a luat in serios munca de preparator la ASE unde acum e sesiune. De doua zile el pleaca din cladirea ASE de la Piata Romana cu bratele pline de carti si merge direct acasa. Acest fapt nu confirma banuielile ca Andrei ar fi un mare iubitor de petreceri.

Totusi se pare ca el a mai iesit putin prin oras. Miercuri seara s-a distrat in clubul Maxx din Regie, la petrecerea data in cinstea aniversarii luptatorului Catalin Smarandescu, unde Elena Basescu nu a fost prezenta. Acum cateva zile, el a fost in alt local bucurestean de fite, clubul Bamboo, unde a petrecut pe cinste, dezvaluie "Cancan"