Printesa muzicii pop, Kylie Minogue s-a impacat cu fostul ei iubit, Olivier Martinez si planuieste sa intemeieze o familie cu acesta, informeaza smh.com.au. Cei doi au fost vazuti plimbandu-se brat la brat pe strazile Parisului, orasul in care Martinez locuieste. De asemenea, Minogue a fost fotografiata in timp ce il plimba pe cainele actorului, Sheba.

Un prieten al cantaretei a declarat pentru revista Daily Mail: "Kylie l-a iertat, insa a impus cateva reguli noi. Ollie a fost de acord sa incerce sa faca un copil, deorece se pare ca acesta a fost motivul care a facut ca relatia lor sa se destrame. Amandoi au fost singuri in ultimul an si Kylie si-a dat seama ca nu va putea sa iubeasca pe nimeni asa cum il iubeste pe Martinez. Ollie i-a spus ca este pregatit sa formeze o familie.".

Cei doi s-au despartit in 2007 dupa o relatie de patru ani, declarand la acea vreme ca au hotarat de comun acord ca fiecare sa isi urmeze drumul sau si sa ramana doar prieteni.

Se pare ca Minogue si Martinez s-au impacat in urma cu o luna, dupa ce un prieten comun al celor doi i-a spus cantaretei ca actorul francez ii duce lipsa si ca regreta ca s-au despartit.

Un apropiat al cuplului a declarat: "Daca in timp de nu an nu reusesc sa faca un copil, atunci sunt hotarati sa adopte unul. Inainte, Olivier nu era sigur ca isi doreste un copil si era impotriva adoptiei, insa acum lucrurile s-au schimbat. Mai mult, nici macar nu vroia sa se casatoreasca, insa acum abia asteapta.".

Familia lui Minogue nu s-a bucurat in momentul in care a aflat ca artista s-a impacat cu Martinez, insa familia actorului a fost foarte fericita.

Un membru al familiei Martinez a declarat: "Olivier a fost alaturi de ea in perioada in care a luptat impotriva cancerului. Intotdeauna Kylie a spus ca el este dragostea vietii sale. Sunt sigur ca de acum inainte o sa ii vedem impreuna.".