Intr-o era in care prima impresie se face dupa felul in care arati, tinuta are un rol covarsitor. Folosim diverse stiluri pentru a arata seriosi la locul de munca, insa in timpul liber lasam hainele sa vorbeasca despre noi.

Ca suntem aprigi, sensibili, ca avem simtul umorului sau suntem atenti la detalii, toate trasaturile pe care ni le da zodia se reflecta si in felul in care ne imbracam. Cum asortam astrele cu tinuta, aflati in continuare:

BERBEC (22 martie - 20 aprilie)

Femeile din Berbec sunt lidere innascute multumita personalitatilor lor energice, increzatoare si aventuroase. Pentru ele este important sa nu se plictiseasca, sa aiba mereu ceva interesant de facut.

In materie de moda, le place inovatia si nu se tem sa fie primele care incearca o tendinta noua, chiar daca felul in care arata va sari in ochii tuturor. Cu atat mai bine, chiar. "Berbecutele" prefera o tinuta chic, dar usor masculina, care sa pastreze liniile simple si comode.

Au o inclinatie catre culoarea rosu, iar daca pleaca la cumparaturi, ar trebui sa se orienteze catre costume negre, pe care sa le asorteze cu accesorii rosii. In acest fel, vor avea un aer contrastant si dramatic.

O jacheta neagra asortata cu pantaloni stramti, tot negri, merg de minune. La aceasta tinuta de seara poti adauga un camizol cu paiete sau broderii. Daca porti doar asorte-uri negre, incearca sa variezi totusi tesatura, asa cum a facut Reese mai jos, adaugand un top lucios. Aerul atragator va fi completat cu o pereche de pantofi decupati la varf, care merg cu pedichiura rosie.

Reese Witherspoon - 20 martie

Foto: thinkfashion.com

TAUR (21 aprilie - 21 mai)

Cele nascute in zodia Taurului cauta confortul in orice forma. Sunt senzuale, ambitioase, de incredere si le place mult sa se rasfete si sa manance rafinat. "Tauroaicele" nu sunt usor de multumit atunci cand merg prin magazine: cauta tot timpul marfa cea mai de calitate, dar care sa coste cat mai putin.

Important pentru ele este si cum se simt in hainele pe care le cumpara. Materialele precum matasea fina sau casmirul moale le vor face sa suspine de placere. Le prinde foarte bine o fusta feminina, stransa pe corp, care sa le puna in valoare formele senzuale; feminitatea le va fi accentuata cu putina dantela si volane sau panglici.

Nativele din Taur adora bijuteriile, asa ca un colier scump, clasic, este o investitie foarte buna si va completa de minune tinuta.

Gaseste o rochie delicata, in culori pastelate, care sa-ti puna talia in valoare. Satinul, sifonul si matasea sunt materialele care ti se potrivesc. Daca ai un bust generos, cauta accesorii care sa ti-l sustina, cum ar fi rochiile fara bretele, cu corset. Asorteaza rochia cu un colier frumos, cum a facut si Jessica mai jos.

Jessica Alba - 28 aprilie

Foto: thinkfashion.com

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

Doamnelor din zodia Gemeni le merge bine atat timp cat au parte de diversitate. Au un fel aparte de a fi - se misca dintr-un loc in altul cu viteza luminii, sunt pline de viata, inteligente si spirituale. Pentru personalitatea duala a Gemenilor este nevoie de o garderoba cat mai variata, pentru a se potrivi starii lor schimbatoare.

Le plac hainele colorate si haioase, la moda si, nu in ultimul rand, care sa poata fi imbracate rapid, in timp ce se indreapta spre usa. Nativele din Gemeni au o slabiciune pentru gentile mari. Le plac toate stilurile, asa ca atunci cand merg la cumparaturi, Gemenele ar trebui sa se concentreze la obiectele care, luate separat, sa poata fi totusi asortate cu hainele si accesoriile pe care le au deja acasa.

Ar trebui sa investeasca intr-o geanta sau rucsac clasic, care sa se poarte mai mult timp si care sa se asorteze cu tot ceea ce au in dulap.

Cauta tricouri cu maneci foarte scurte care sa mearga cu jeansi sau cu pantalonii mulati si foloseste detalii interesante, cum ar fi fermoarele de pe pantalonii din piele ai Angelinei. Aceste accesorii iti vor reflecta starea pe care o ai in ziua respectiva.

Cand te-ai saturat de acel look si ai chef de ceva mai rafinat, imbraca o rochie simpla, colorata clasic si asorteaz-o cu ceva dragut, cum a facut Angelina cu aceasta haina bej.

Angelina Jolie - 4 iunie

Foto: thinkfashion.com

RAC (22 iunie - 22 iulie)

Cand vine vorba de Raci, totul se reduce la emotii si sentimente. Nativele din acest semn sunt sensibile, intuitive si se emotioneaza usor. Familia este foarte importanta pentru ele.

Stilul Racusoarelor este intotdeauna feminin si dragut. Cand te uiti in dulapul unei native din Rac, e ca si cum ai face o calatorie inapoi in timp: ele nu arunca nimic. Isi pastreaza imbracamintea din motive sentimentale, pentru ca fiecare haina are cu siguranta o amintire de care nu se pot desparti. Asa ca mall-urile nu sunt potrivite pentru cele aflate in aceasta zodie, ci mai degraba magazinele vintage.

Acolo pot gasi imbracaminte in culori delicate, precum si materiale care nu prea se mai fabrica. Le prind bine hainele care le pun formele in valoare, dar intr-un mod delicat.

Cauta rochii vaporoase, in culori pale, care sa dea senzatia de plutire atunci cand pasesti. Materialele delicate si vaporoase vor atrage atentia multor admiratori. Subliniaza-ti partea feminina, asa cum face si Lindsay, printr-o rochie care iti subliniaza usor curbele, intr-un fel dulce dar sexy in acelasi timp.

Lindsay Lohan - 2 iulie

Foto: thinkfashion.com

LEU (23 iulie - 22 august)

Leoaicele sunt reginele zodiacului. Au o personalitate foarte creativa si entuziasta, care tanjeste sa fie admirata. Leoaicele aleg, pentru o aparitie memorabila, culorile vii si ultimele accesorii aparute. Le place luxul, cel mai adesea au dulapul plin cu haine scumpe sau care cel putin arata ca si cum ar fi costat foarte mult.

Pentru ele, hainele de firma sunt foarte importante, asa ca ar trebui sa profite de sezonul de reduceri, ca sa nu dea faliment. Nativele vor tot timpul sa iasa in evidenta, asa ca trebuie sa isi aleaga accesoriile cu atentie, astfel incat acestea sa fie unice si sa nu riste sa le regaseasca apoi si in vestimentatia prietenelor.

Esti mereu in cautarea complimentelor, asa cum a fost si Evangeline, cand a purtat aceasta rochie uimitoare. Mov, culoarea regala, este perfect pentru reginele zodiacului. Materialul delicat, care cade senzual pe langa corp, ii va face pe ceilalti sa te adore ca pe o zeita ce esti. Uita de bijuterii, pentru ca o rochie minunata nu mai are nevoie de alte adaosuri.

Evangeline Lilly - 3 august

Foto: thinkfashion.com

FECIOARA (23 august - 22 septembrie)

Fecioara reprezinta puritatea si modestia. Nativele acestui semn sunt caracterizate de simtul practic si de faptul ca fac ordine in haos. Probabil ca au cel mai organizat dulap dintre toate zodiile!

Fecioarele sunt tot timpul puse la punct - nu o sa vezi niciuna cu vreo pata pe haine sau cu un nasture lipsa. Asta pentru ca Fecioarele sunt foarte atente la detalii si extrem de pretentioase cand vine vorba de haine. In magazine tind sa aleaga tinutele clasice, care se poarta ani la rand, cum ar fi pantofii negri si un costum din trei piese. De asemenea, o afacere buna pentru Fecioare sunt gentile in culori si forme clasice.

Dupa cum se vede, nu exista nimic provocator in aceasta vestimentatia de mai jos. Ia-ti si tu un aer virginal, imbracand o rochie alba, draguta, ca cea a lui Cameron. Detaliile feminine, cum ar fi fusta cu volane, te vor face sa nu arati prea conservatoare. Nu uita ca alegerea hainelor este de fapt distractiva, cauta accesorii care sa iti faca tinuta ceva mai relaxata.

Cameron Diaz- 30 august

Foto: thinkfashion.com

BALANTA (23 septembrie - 23 octombrie)

Pace, dragoste si armonie, asta cauta doamnele din Balanta. Pentru ele este important sa isi gaseasca echilibrul, atat in viata personala cat si in relatiile interumane. Balanta este o zodie constienta de aspectul sau, asa ca poarta mereu ultimele aparitii in materie de vestimentatie si accesorii.

Sunt innebunite dupa haine si de obicei aleg un stil feminin. Datorita pasiunii pentru moda, Balantele ar trebui sa incerce sa pastreze relatiile cu vanzatorii de la magazinele lor preferate. Acestia au adesea o lista cu cei mai fideli clienti, pe care ii anunta atunci cand au primit articole noi.

Cauta haine care sa-ti puna silueta in valoare. In imaginea de mai jos, Ashlee poarta un top lung si jeansi gri, mulati, care reflecta trendul de sezon. Nu uita: tendintele se schimba in fiecare anotimp, asa ca urmareste stirile de fashion de pe internet. Colectiile de toamna sunt prezentate primavara si invers, asa ca poti incepe de pe acum sa-ti faci lista pentru cumparaturi.

Ashlee Simpson - 3 octombrie

Foto: thinkfashion.com

SCORPION (24 octombrie - 21 noiembrie)

Recunoscute pentru trairile intense si atitudinea misterioasa, nativele din Scorpion sunt cele mai puternice din tot zodiacul. Aceste persoane complexe au un efect hipnotic asupra celor din jur. Pentru femeile din Scorpion este important sa fie atractive si sexi, asa ca folosesc haine care sa ii fascineze pe ceilalti.

Prefera negrul si se imbraca astfel incat sa raspandeasca un aer misterios. Le plac tocurile sexi, inalte sau cizmele lungi si mulate. Atunci cand se afla prin magazine, nativele din Scorpion nu ar trebui sa aleaga accesoriile care raspandesc clar ideea de senzualitate, ci sa lase un pic de loc imaginatiei.

O fusta lunga, pe corp, cu crapatura pana sus este sexi, fara a descoperi insa prea mult. Nativele vor starni curiozitatea si printr-o pereche mare de ochelari de soare - acestia adauga putin mister oricarei tinute.

O rochie de seara sexi, care sa-ti accentueze formele, te va pune in centrul atentiei. O poti asorta cu o pereche de sandale cu toc inalt, fara a purta insa dresuri, ca Tiffany. Foloseste accesorii atractive si culori indraznete, pentru a fi sigura ca toate privirile sunt pe tine. Poti adauga si o pereche de ochelari de soare - adauga si mai mult mister daca sunt folositi seara.

Brittany Murphy - 10 noiembrie

Foto: thinkfashion.com

SAGETATOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Sagetatoarele sunt sincere, directe si dinamice. Trec prin viata in mare graba, mereu aflate in cautarea altei si altei aventuri. Aparitia unei native din Sagetator este proaspata si relaxata - le plac hainele care le permit sa se miste liber. Seara, Sagetatoarele tind sa devina salbatice, folosind culori vii si fuste scurte. Au simtul umorului atunci cand vine vorba de haine si adesea ii amuza pe cei din jur cu aparitia lor.

Prin magazine, Sagetatoarele vor alege haine colorate si nu foarte mulate. Pentru iesirile la distractie, ar trebui sa aleaga o vestimentatie indrazneata in nuante deschise si materiale sclipitoare. Le-ar sta bine si cu niste accesorii haioase, cum ar fi genti sau pantofi de culoarea acadelelor.

Mai jos, Scarlett imprastie atractie si flirt prin aceasta rochie albastru-metalica. Lungimea rochiei nu are importanta in acest caz, asa ca daca preferi un look mai conservator, alege o rochie pana la genunchi. Daca nu-ti plac rochiile, poti alege jachete in culori deschise.

Scarlett Johansson - 22 noiembrie

Foto: thinkfashion.com

CAPRICORN (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativele din Capricorn sunt ambitioase, responsabile si muncitoare, ele au intotdeauna un scop in viata pentru care muncesc foarte mult. Pentru ca sunt axate pe cariera, adesea tinutele lor sunt legate de viata de birou. Le plac tinutele clasice, scumpe si elegante. Profesioniste, intr-un cuvant.

Le plac materialele de calitate, precum si hainele de colectie. Ar trebui sa evite materialele sintetice si sa orienteze catre cele naturale, precum casmirul. Pot folosi accesorii pentru a-si evidentia mai bine statutul si pot cheltui un pic mai mult pe pantofi si genti.

Cumpara-ti o haina de calitate in culori clasice - negru, gri sau bej. O haina buna te va tine cativa ani, iar aspectul clasic va fi mereu la moda. Cizmele negre, inalte pana la genunchi, ca ale Siennei, sunt un alt accesoriu foarte folositor. De ce?Merg asortate la orice - de la jeansi, pana la o rochie neagra, scurta.

Sienna Miller- 28 decembrie

Foto: thinkfashion.com

VARSATOR (21 ianuarie - 21 februarie)

Ah, Varsatoarele acestea ciudate! Sunt creative, avangardiste, independente si vor mereu sa fie ca ele. Pentru Varsatoare este important sa aiba un aer unic si de obicei se grabesc sa poarte ultimele aparitii, fara teama ca se vor demoda peste cateva luni.

Acestor fete le place sa fie diferite si sparg toate barierele in materie de moda. La cumparaturi, Varsatoarele ar trebui sa isi ia haine care vorbesc despre ele. Accesoriile haioase si pantofii viu colorati sunt numai buni pentru a-si afirma personalitatea la locul de munca.

In aceasta imagine, hainele lui Paris ii demonstreaza personalitatea. Pentru ca nu iti pasa ce se poarta acum, esti libera sa amesteci stilurile asa cum iti place. Lasa imaginatia sa te ghideze!

Paris Hilton - 17 februarie

Foto: thinkfashion.com

PESTI (22 februarie - 21 martie)

Visatoare, romantice si emotionale, asa s-ar defini nativele din Pesti. Sunt creative si grijulii, ceea ce le face sa fie companie minunata. Arata mereu feminin, le plac tesaturile delicate, stilul romantic si asocierile subtile de culori. Zona sensibila a nativelor din Pesti sunt picioarele, asa ca fetele vor fi mereu preocupate de pantofi.

Le sta bine cu bluze delicate si rochii pline de volane sau dantela. Le place sa se miste liber, asa ca nu trebuie sa aleaga haine stranse, care sa acopere corpul in intregime. Se pot folosi de pantofi pentru a adauga o nota originala vestimentatiei.

Cauta bluze din sifon, pentru a da tinutei de seara un aer delicat si senzual. Asorteaza o bluza subtire cu niste pantaloni putin mai grosi. Pantalonii mulati pe care ii poarta Drew ii pun picioarele in evidenta si o par sa arate mai inalta. Completeaza tinuta cu o pereche frumoasa de pantofi, fie ca sunt decupati sau au toc inalt, pentru ca merg la fel de bine.

Drew Barrymore - 22 februarie

Foto: thinkfashion.com

Sursa: www.thinkfasion.com