Amy nu va mai putea interpreta cantecul "Rehab" la premiile Grammy. Dar premiile s-ar putea sa le obtina totusi. Vedeta britanica este nominalizata la sase categorii pentru premiile muzicale ce se vor acorda in weekend.

Ea a avut un soc cand a aflat de la oficialii biroului de imigrari al SUA ca cererea de viza i-a fost respinsa, sustine eonline.com

"Amy a evoluat bine de la internarea in clinica de reabilitare, acum doua saptamani. Desi a fost dezamagita de decizia oficialitatilor de a-i permite intrarea pe teritoriul SUA, ea a acceptat situatia si se va concentra asupra tratamentului", a declarat firma care se ocupa de publicitatea vedetei.

Stirea vine la doar o zi dupa ce Amy Winehouse a intrerupt pentru scurt timp tratamentul anti-drog pentru a merge la politie. Ea a fost interogata de politia londoneza in legatura cu inregistrarea video in care ea pare ca fumeaza o pipa cu Crack. Inca nu au fost formulate acuzatii in acest caz.

Casa de discuri a vedetei si organizatorii premiilor Grammy au sperat ca Amy va primi totusi viza in ciuda trecutului ei nu prea curat.