Cantaretul american, in varsta de 43 de ani, a fost internat intr-un spital din Miami din cauza unei bronsite severe, sustine purtatorul sau de cuvant. Boala a survenit dupa o serie de infectii respiratorii combinate cu o gripa pe care Kravitz a contractat-o cu o luna in urma. Toate acestea au sfarsit intr-o bronsita acuta.

"Datorita oboselii si a deshidratarii extreme, medicii nu au putut sa-l trateze ambulatoriu, asa ca a fost nevoie de o internare in spital. A fost dus in aceasta dimineata la camera de urgenta a Spitalului Mount Sinai din Miami, pentru a fi tratat imediat", a declarat purtatorul sau de cuvant, conform Reuters.

Nu se stie inca starea artistului si nici cate zile va ramane internat, dar este sigur ca turneul sau, "It is time for a love revolution", va fi amanat.

Albumul cu acelasi nume a fost lansat saptamana trecuta, iar Kravitz urmeaza sa sustina si in Romania un concert de promovare. Data stabilita era 26 iulie a.c., insa momentan nu se stie daca data va fi modificata sau nu.

Lenny Kravitz live, cantand melodia care a dat si numele albumului - "It Is Time For A Love Revolution"