Britney Spears si Adnan Ghalib au fost luna trecuta intr-o minivacanta in Mexic si cu aceasta ocazie si-au spus "DA" in fata altarului, potrivit revistei Star. O sursa a declarat: "Dupa ce Britney a fost externata din spital prima data, Adnan i-a propus sa mearga impreuna in Mexic si sa se casatoreasca, spunandu-i ca doar asa o va putea proteja.". Insa, fotograful a uitat sa mentioneze faptul ca el inca este casatorit cu AzLynn Berry.

De cand Britney a aflat ca mariajul lor nu este legal, Adnan a facut tot posibilul sa o convinga sa il ierte si i-a promis ca imediat dupa ce se va incheia procesul de divort, se va casatori din nou cu ea.

Britney i-a dat lui Adnan 250 de mii de dolari, cu care acesta sa o "plateasca" pe AzLynn pentru ca divortul sa se pronunte cat mai curand, informeaza clevelandleader.com, citand revista Star. Se pare ca Britney le-a spus avocatilor sai ca are nevoie de aceasta suma de bani pentru a-si achizitiona o noua masina Mercedes.

Reprezentantii Star au declarat pentru NY Post: "Sursa noastra nu a fost prezenta la ceremonia din Rosarito Beach, insa a spus ca a vazut actele de casatorie.".