Jude Law, Johnny Depp si Colin Farrell il vor inlocui pe Heath Ledger in filmul "Imaginariumul Doctorului Parnassus", ramas neterminat dupa moartea prematura a actorului, relateaza BBC. Un purtator de cuvant a lui Jude Law a confirmat ca toti trei vor interpreta personajul "Tony", fara a preciza insa cum vor fi repartizate rolurile sau cand vor incepe filmarile.

"Imaginariumul Doctorului Parnassus", este o fantezie scrisa si regizata de Terry Gilliam (Tideland, Fratii Grimm, Armata celor 12 maimute). Povestea Dr. Parnassus si a extraordinarului sau "Imaginarium", un spectacol itinerant la care publicul primeste o oferta irezistibila: poate sa aleaga intre lumina si bucurie sau intuneric si tristete. Binecuvantat cu darul de a putea ghida imaginatia celorlalti, Dr. Parnassus ascunde si un secret negru. Cu mult timp in urma a facut un pariu cu diavolul (Dl. Nick) unde a castigat nemurirea.

In film, personajul lui Ledger este transportat in trei dimensiuni spatio-temporale diferite, prin intermediul unei oglinzi paranormale. Astfel, prin cele trei identitati la care Tony are acces, Ledger va putea fi inlocuit de Depp, Law si Farrell.

Recent, regizorul Terry Gilliam a declarat ca vrea sa continue filmarile la "Imaginariumul Doctorului Parnassus", folosind tehnologiei CGI pentr a-l "reinvia" pe actor.

Premiera filmului era programata pentru anul 2009.