Vestimentar vorbind, vestea buna a festivitatii Oscarurilor este ca nu prea au existat catastrofe, cu exceptia Rebeccai Miller. Rochia ei a semanat cu o cuvertura asortata cu multe panglici rosii. In afara de ea insa, majoritatea invitatilor s-au remarcat prin tinute de bun-gust.

Heidi Klum a pozat alaturi de sotul ei, Seal, intr-o rochie Galliano din matase rosie, cu un guler dramatic si panglici care fluturau in urma ei. Rochia va fi licitata, iar banii obtinuti vor fi donati organizatiei Heart Truth, care incearca sa previna bolile cardiace in cazul femeilor. Singurul lucru in neregula la Heidi a fost coafura, care a aratat ca o gogoasa gigantica pusa pe cap.

Heidi Klum si Seal
Foto: amNY.com

Rosu a fost culoarea serii: Anne Hathaway, intr-o rochie Marchesa cu trandafiri din sifon; Ruby Dee, intr-un costum de seara perfect; Katherine Heigl, intr-o rochie cu o singura bretea.

Pe de alta parte, Saoirse Ronan a aratat putin cam deranjata, prinsa intr-o rochie verde cu niste maneci incomode.

Saoirse Ronan
Foto: amNY.com

Apropo de verde, Amy Adams a aratat minunat in rochia din satin verde-smarald, creata de Proenza Schuler.

Amy Adams
Foto: amNY.com

Amy Ryan si-a facut aparitia intr-o rochie Calvin Klein simpla, din sifon bleumarin, cu o singura bretea. Austera si eleganta, dar sortita sa nu prea iasa in evidenta in multime.

Amy Ryan
Foto: amNY.com

Unele vedete au apelat la metoda "caile cunoscute sunt cele mai sigure", alegand stiluri pe care le-au mai folosit si in alti ani si care stiau ca dau bine. Spre exemplu, Renee Zellweger a folosit deja cunoscutul look de zeita, purtand o rochie argintie si stralucitoare.

Renee Zellweger
Foto: Associated Press

Ca de obicei, rochiile negre au fost la mare rang: Tilda Swinton, intr-o creatie cu o singura maneca, peste care parul ei roscat crea un contrast placut; Ellen Page, intr-o rochie simpla, din sifon si Hilary Swank, intr-o creatie florala de la Versace.

Hilary Swank
Foto: Associated Press

Cameron Diaz si-a facut aparitia intr-o rochie clasica, roz deschis, de la Dior, iar Marion Cotillard a stralucit intr-o rochie care imita solzii unui peste, facand-o in mod evident cea mai chic sirena de pe covorul rosu.

Cameron Diaz
Foto: Associated Press

Marion Cotillard
Foto: Associated Press

Sursa: www.amny.com