Warner Bros. a anuntat data premierei urmatorului film din celebra serie "Terminator". Filmul ce va avea titlul "Terminator Salvation: The Future Begins" va fi prezentat publicului din 22 mai 2009. Filmarile vor incepe pe 5 mai anul acesta in New Mexico. Rolul principal, cel al lui "John Connor" va fi interpretat de actorul Christian Bale. Cu siguranta, Arnold Schwarzenegger nu va aparea in noul film, fiind ocupat cu mandatul de guvernator al Californiei.

Continuarea va fi un prim film al unei noi trilogii. John Connor conduce o rebeliune impotriva unei retele de calculatoare numita Skynet care doreste sa extermine umanitatea.

Seria care a facut incasari record ajunsese sa nu mai atraga asa de multi spectatori. Astfel, succesul noul film va ramane un mister pana dupa premiera.

"Terminator 3: Rise of the Machines" (2003), cu Arnold Schwarzenegger, a avut incasari de 150 millioane de dolari in SUA si 433 milioane de dolari, la un cost de productie de 200 milioane. "Terminator 1" (1984) a costat doar 6 milioane si a incasat 78 milioane in total. Dar cel mai profitabil a fost "Terminator 2: Judgment Day" (1991), care a avut incasari totale de 516 milioane de dolari.

Primele doua filme din seria "Terminator" au fost regizate de James Cameron iar cel de-al treilea de Jonathan Mostow. Noul film, "Terminator Salvation: The Future Begins", va fi regizat de Joseph McGinty Nichol (McG) care a regizat si seria "Charlie's Angels".