Nu se stie cu adevarat ce s-a intamplat vineri noapte in casa Oanei Zavoranu, dar unii zic ca Pepe a chemat salvarea. Pepe insa zice ca nu. Motivul apelului la 112 nu e nici el foarte clar. "Click" scrie ca Pepe ar fi chemat ambulanta deoarece Oana lesinase dupa ce luase o pastila de distonocalm. La "Cancan" povestea devine mai alarmanta, Pepe crezand ca Oana a luat doi pumni de pastile distonocalm. Se pare ca totusi salvarea ar fi venit in jurul orei 03.00, sambata dimineata. Medicii au constatat ca Oana suferise o criza de spasmofilie si i-au administrat o fiola de calciu injectabil. Dar nu e asa...

Pepe si Oana dezmint toata aceasta poveste abracadabranta. "Cancan" a discutat cu cei doi: "Eu sunt acum la munte. Ceva mai devreme m-a mai sunat si altcineva si m-a intrebat daca sunt bolnava, dar eu sunt bine-multumesc. Sa fie clar! Nu am chemat ambulanta, nici eu, nici Pepe. Eu am fost vineri seara la Spitalul Polizu, dar nu pentru ca mi-ar fi fost rau. Am filmat un episod cu "Mondenii", in care eu sunt invitat special si joc rolul unei asistente. Pe urma am ajuns acasa si la ora doua noaptea dormeam", a sustinut Oana Zavoranu.

Versiunea sotiei a sustinut-o si Ionut Pascu. "Nu am sunat la salvare vineri noapte. Nu i-a fost rau Oanei, doar am fost obositi pentru ca am avut o saptamana grea si am plecat la munte sa ne relaxam. Nu stiu de unde apar asemenea zvonuri si ce urmaresc cei care le lanseaza".

Din tot acest sir de neintelegeri, cititorii ziarelor nu pot trage decat o concluzie, si anume ca lesinata Oana Zavoranu a avut o esuata tentativa de sinucidere cu una sau mai multe pastile de distonocalm.