Paul McCartney nu se dezbraca pentru PETA, organizatia pentru apararea drepturilor animalelor asa cum au facut multe alte vedete hollywoodiene. In schimb, veteranul star rock apare intr-un poster publicitar in care dezvaluie de ce a ales sa devina vegetarian.

El apare intr-o postura haioasa, purtand un tricou pe care apare o vacuta deaspura careia scrie "Eat No" (Nu mananc). Textul reclamei, "Sunt Paul McCartney si sunt vegetarian" este insotit de povestea momentului in care a ales sa nu mai manance produse de origine animala.

"Acum multi ani, pescuiam si, in timp ce scoteam pestele din apa cu lanseta, am realizat ca il omor pentru o placere trecatoare pe care pescuitul mi-o ofera. Ceva din interiorul meu a facut click. Am realizat in timp ce il priveam cum se zbate sa respire ca viata este la fel de importanta pentru el asa cum si a mea este pentru mine", a declarat fostul membru Beatles pentru campania PETA.

Printre vedetele care au facut campanie pentru PETA de-a lungul timpului se numara: Shirley Manson (Garbage), Pamela Anderson, Pink, Sadie Frost, Alicia Silverstone, Jamelia, Cindy Crawford, Dennis Rodman, Eva Mendez, Alyssa Milano, Dominic Monaghan (Lost), Christina Applegate dar si multe altele.