Fotbalistul Bogdan Stelea s-a casatorit ieri cu designerul vestimentar Mirela Popa. Evenimentul a avut loc la Starea Civila a Primariei Sectorului 1. Ceremonia s-a desfasurat in mare secret, scrie „Libertatea”.

Daca inainte Stelea nu se ascundea, facand declaratii de dragoste si cereri in casatorie sub Arcul de Triumf, de data aceasta el a ales discretia totala. Portarul echipei Unirea Urziceni are 40 de ani in timp ce noua lui sotie are doar 28. In afara de design, Mirela este licentiata in drept.

„N-a fost nimic pregatit, am decis spontan totul. Din scurt, cum se zice! Ce dovada mai mare vreti, din moment ce nici macar nu am avut nasi?! Data cununiei religioase nu a fost stabilita, avem timp sa ne gandim la asta. Cu Mirela am o relatie extraordinara, ne iubim de mai mult timp! Ne dorim cat mai multi copii”, a declarat Stelea.

Desi a vrut sa fie cat mai secreta casatoria lor, paparazzii de la „Cancan” au reusit sa-i fotografieze. Tabloidul scrie ca fotbalistul si sotia lui au sarbatorit ieri dupa-amiaza, intr-un cerc restrans, oficializarea relatiei lor. Bogdan si Mirela au amanat practic organizarea unei mari petreceri, din cauza ca el trebuie sa apere in Ghencea, impotriva Stelei, meci care ar pastra Unirea Urziceni pe drumul catre viitorul sezon al cupelor europene.

Bogdan este la a doua casatorie. El a fost insurat cu Dana, cu care are un baiat, Bogdan, in varsta de 17 ani.