Dupa un botez modest si rezervat tinut de Andreea Marin si Stefan Banica jr. pentru fiica lor, Prigoana si cu Bahmu nu s-au putut abtine sa nu faca un super show din evenimentul religios. Cei doi au cheltuit peste 100.000 de euro pentru aceasta petrecere dar totul a meritat. Presedintele Traian Basescu a venit insotit de sotia lui, a dansat si a avut un bis al Andreei Banica special pentru el.

Sambata la pranz, la Biserica Domnita Balasa, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu si-au botezat baiatul, pe Mihai Maximus. Apoi au mers la hotelul Rin Grand Hotel unde a inceput petrecerea, care a tinut pana in zori.

Toata crema vedetelor dar si politicieni s-au strans la petrecere pentru a-i ura lui Maximus viata lunga. In afara de presedintele Romaniei si sotia lui, printre invitati s-au mai numarat: Monica si Irinel Columbeanu, Cristian Tantareanu, Adriean si Miorita Videanu, Violeta Andrei, Dan Diaconescu, Oana Zavoranu si Pepe, Flora Nastase, Oana Turcu si Cristi Brancu, Oreste cu fetita lui, Sabina, Daniel Capatos si sotia, echipa de la Mondenii, Gabriela Cristea si iubitul sau, Marcel Toader, Ilinca Vandici si altii.

Meniul sofisticat a fost pregatit de bucatarul Petrisor Tanase. Invitatii au fost tratati cu un platou rece traditional, cu slanina si costita afumata, jumari de porc si sorici. Dupa au urmat delicatesele: pate de ficat de rata in jeleu de fructe, cotlet de berbecut umplut cu spanac, oua de prepelita in jeleu, terina de somon cu icre de Manciuria, somon cu sos de lamaie si broccoli, friptura argentiniana cu cartofi englezesti, scrie Cancan.

Presedintele, vedeta petrecerii, dupa sarbatorit bineinteles, si-a facut o intrare ca-n filme. Tinuti in suspans, gazdele nu stiau daca va veni sau nu. „La ora 10.00 a venit SPP-ul si ne-a spus ca vine domnul presedinte si au inceput sa-i pregateasca intrarea, iar la ora 11.00 a venit seful SPP si a zis ca nu mai vine. I-a trimis un buchet de flori Adrianei si o iconita baiatului si toata lumea s-a calmat, n-a crezut nimeni ca mai apare. Dupa o jumatate de ora, ne-a luat prin surprindere si a aparut impreuna cu sotia“, a declarat Silviu Prigoana pentru Cotidianul.

Basescu a ajuns insa prea tarziu pentru a mai prinde recitalul Andreei Banica, pe care isi dorea foarte mult s-o vada. Gazdele nu au pierdut sansa de a-l ferici pe mai marele statului; au pus mana si au rechemat-o. Onorata, Andreea a facut un bis special pentru presedinte.

Desi la inceput, Basescu nu schita vreo dorinta de a dansa, dupa cateva ore, a dansat cu sotia sa si cu Adriana Bahmuteanu.

Cheful s-a incheiat spre dimineata, cu un recital al Tarafului din Clejani si cu un dans colectiv al VIP-urilor care mai erau inca prezente la acea ora inaintata.