Viata Pamelei Anderson este pur si simplu magica. Anderson, in varsta de 40 de ani, pare sa isi fi gasit perechea in magicianul olandez Hans Klok. Ea l-a insotit pe Klok la Berlin, pentru a-l asista intr-una din aparitiile sale televizate - "Willkommen bei Carmen Nebel".

Actrita este in prezent in mijlocul celui de-al treilea divort. Vrea sa se desparta de Rick Salomon, dar asta nu a oprit-o sa isi gaseasca, din nou, dragostea. Conform news.com.au, in timpul unei conferinte de presa la Berlin, Anderson si Klok au fost fotografiati sarutandu-se si imbratisandu-se.

De-a lungul spectacolului, Anderson a uimit publicul cu flexibilitatea ei. In timpul numarului de magie, Pamela, imbracata intr-o rochie alba, vaporoasa, pare sa leviteze. De asemenea, cuplul prezinta un fel de joc intim, in care Klock ii daruieste Pamelei un trandafir rosu, o ia in brate si o invarte.

In octombrie 2007, Anderson s-a casatorit rapid cu Salomon, in cadrul unei ceremonii scurte care a avut loc in Las Vegas. Patru luni mai tarziu, ea inainta cererea de divort, invocand motivul fraudei. Inaintea lui Salomon, Pamela a mai fost casatorita cu Tommy Lee si Kid Rock.

Urmareste numarul de magie al lui Hans si al Pamelei